GOTS-certificeret økologisk bomuld fra Indien

GOTS-certificeret økologisk bomuld fra Indien

Velkommen til efteråret! Vi glæder os over den nye årstid, og fejrer det med en Autumn Season Campaign og giver én af vores lækre toilettasker i gave til alle kunder, der bestiller for over 999,00 kroner*. 
 
Anledningen er, at vi med glæde kan introducere jer for vores nye samarbejdspartner i Indien, der producerer alle vores GOTS certificerede økologiske bomuldsmetervarer til os. Stoffet får vi syet om til smukt tøj, og vi bruger det også til denne skønne toilettaske. Vi har længe haft et ønske om, at få en større kontrol med alle led i produktionskæden af vores økologiske bomuldsmetervarer for at sikre den højest mulige standard og en ensartet kvalitet – og denne fabrik lever op til alle vores krav. Metervarerne er produceret under GOTS-standarder, der er garanti for en både miljømæssig og socialt ansvarlig produktion gennem hele forsyningskæden.
 
Vi elsker Indien og sætter stor pris på relationerne med vores samarbejdspartnere, men forholdene er vanskelige i Indien, og COVID-19 har kun gjort det endnu sværere for produktionsstederne. Arbejderne har forladt byerne og er i stedet taget ud på landet til deres familier i håbet om at undgå smitte i de meget tætbefolkede storbyer. Vores samarbejdspartnere har formået at bevare en minimal produktion, og det er derfor med stor glæde, at vi nu kan præsentere den første produktion, som er skabt af økologiske GOTS-certificerede metervarer specielt fremstillet til Gai+Lisva. Grundet den svære situation i Indien vil vi modtage kollektionen løbende.
 
Kærlig hilsen
Bettina og Malene, Founders, Gai+Lisva
 

*gaven medfølger kun ordrer på over 999 kroner på varer til fuld pris. Ønsker man at købe varer til både fuld pris og udsalgspris, skal der under kampagnen lægges to separate ordrer. Kampagnen gælder til og med 30.09.2020 så længe lager haves.
 
 
Shanta skjorte

Shanta Skjorten er din medsammensvorne gennem arbejdsdagen, til receptionen, weekendens afslapning og vinbaren om aftenen. Skjorten er med sine uendelige styling-muligheder din redning på de dage, hvor du ikke ved, hvad du skal tage på. Den har et klassisk look, løs pasform og er i den skønneste åndbare økologiske bomuld. Brug den fx over vores Lena Leggings, hvis du ønsker et afslappet look.
 
Tara skjorte
Tara Skjorten er en lækker oversize skjorte i et enkelt snit. Den er nem at style med vores Serena bukser, men fungerer også godt over jeans eller leggings. Tara er lavet i en lækker økologisk twill bomuldskvalitet, der kun bliver flottere af at blive brugt. Hvis du ønsker et afslappet look, skulle du prøve vores Tara Skjorte over en løs nederdel, eller gør skjorten klar til fest ved at style den med dine favoritsmykker, prøv den fx med en stor halskæde eller et par armbånd.
 
Tina kjole
Tina er en smuk skjortekjole i vores vidunderlige økologiske twill bomuld, der føles behageligt mod huden og bevarer et stilrent udseende dagen igennem. Kjolen har en elegant rundet kant lige over anklerne og små læg ved overgangen mellem skulder og buste. Den er løs omkring livet for en behagelig pasform og et afslappet look. Tina kommer i to farver: en klassisk grå melange og en flot hvidternet på cognac eller navy baggrund, der er helt perfekt til efteråret.