Lær af din farmor: Styles skabt af traditioner, erfaringer og en lille smule nostalgi

 
Husker du den der skjorte eller den helt særlige kjole, som din farmor bare elskede, og som hun brugte igen og igen, uden at den så en dag ældre ud? Det er kvalitet! Men det er også en helt særlig sans for personlig stil, som vores farmødre besad. Din bedstemor købte sjældent tøj, men når hun gjorde, valgte hun med dén sans for kvalitet, komfort og stil, der skal til, når man ved, at dette stykke tøj skal kunne holde mange, mange år frem. Hendes bevidste valg kan vi lære meget af i dag.
 
Med respekt for vores livskloge og kvalitetsbevidste farmødre har vi valgt nogle styles, inspireret af vores farmor. De romantiske skjortebluser Tila, Fiona, Gerda og Gertrud samt de uendeligt bløde, lyse toppe Cecilia, Laura, Nellie og Fermi giver dig nemlig et hav af styling-muligheder og er af bæredygtige materialer, så de bevarer faconen, farven og komforten – vask efter vask. 

Disse smukke skjorter med udsøgte detaljer og et unikt feminint look, som vi har arvet fra vores bedstemor, har været vores store inspirationskilde til mange af vores designs.
  

Tila, Fiona, Gerda & Gertrud 

  

Enkle, feminine detaljer

 

 

 

Nellie Top