Et petite samarbejde

Vi er stolte over endelig at kunne løfte sløret for et projekt, vi har arbejdet på det seneste års tid. Det er lidt af en genistreg, hvis vi selv skal sige det. Vi har nemlig fået dygtige Mette Wendelboe Okkels, der står bag PetiteKnit, med om bord. Vi har længe haft øje på Mette og hendes skønne kreationer og spurgte hende derfor, om hun var frisk på et samarbejde. Som I måske har gættet, sagde hun ja! Og ud af det er der kommet to smukke skabninger. 
 
Sammen har vi skabt to unikke styles i 100 % merinould (RWS-certificeret). Designet er udviklet af Mette, mens selve produktionen foregår hos vores tætteste samarbejdspartner – en lille familieejet italiensk fabrik skabt af en mor og hendes to døtre. 
 
Begge styles er både bløde, smukke og behagelige – og ikke mindst oplagte julegaveønsker. Er du en haj med strikkepindene, er det også muligt at strikke jakken og vesten selv. Find opskrifterne på PetiteKnit. 
 
Kærlige hilsner
Bettina og Malene – Founders, GAI+LISVA

Unikke Kreationer

November Vest

Denne smukke vest vil højst sandsynligt blive din nye bedste ven. Den er perfekt over skjorter, T-shirts og kjoler, og så er den både blød og behagelig. Den er skabt i den fineste merinould, designet af Mette Wendelboe Okkels, kvinden bag PetiteKnit, og produceret af vores dygtige samarbejdspartnere i Italien.  

Køb November vest på www.gai-lisva.dk eller hos udvalgte forhandlere. Vesten er en limited edition strik.

 

 

November Jacket

Denne jakke er skabt af 100 % merinould strikket primært i patentstrik og med smukke detaljer i glatstrik langs kanterne. På ryggen er der tilføjet en flot bue, der elegant indrammer ryggen. Denne jakke er både blød, varm og præcis i vores ånd, i farver, der holder til alle outfits. 

Køb November jacket på www.gai-lisva.dk eller hos udvalgte forhandlere. Denne jakke er en limited edition strik.