Returnering

Det er helt okay at fortryde eller skifte mening. 

GAI+LISVA tager imod returvarer i op til 14 dage, efter varen er leveret til pakkeshop eller hjemmeadresse. 

Returvarer skal fremstå i ny og ubrugt stand ved modtagelse. Varen skal returneres i original emballage og med mærke. Varer som er beskadigede eller ændrede på synlig vis accepteres ikke, og vil blive sendt tilbage for egen regning. 

Du skal selv betale for, at pakken returneres. Pakken skal sendes med omdeling. Bemærk, at du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens indlevering, og du er ansvarlig for at pakken kommer forsvarligt frem til vores lager. Bemærk at pakken skal sendes med omdeling til erhvervsadresse og må ikke sendes med DAO. Returvarer kan ikke sendes per efterkrav. 

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Det er en god ide, at du får en indleveringskvittering når du afleverer pakken i pakkeshoppen.

Returpakken skal sendes til:

Textile Logistics 
Fabriksvej 20
7441 Bording
Denmark

Ved returnering bedes du vedlægge en kopi af din ordre i pakken. 

Er du ikke længere i besiddelse af din ordrebekræftelse, da bør du vedlægge følgende oplysninger:

  • Ordrenummer
  • Navn
  • Adresse
  • Dato for returnering 

Så snart vi har modtaget og accepteret en returvarer, vil beløbet blive krediteret til det kort, der oprindeligt blev brugt til købet.

Bemærk venligst, at det kan tage op til 10 arbejdsdage før en kreditering er synlig på din konto.

Du hæfter kun for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå størrelse og pasform. Du må derfor gerne prøve varen på samme måde, som du ville prøve den i en fysisk forretning, men du må ikke tage den i brug eller fjerne mærkater og hangtags. Hvis du har brugt varen på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi efterfølgende ikke kan sælge den til fuld pris, da må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage.

Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så venligst returner varen i original emballage.

Reklamation

Hvis du har en reklamation, bedes du kontakte kundeservice, inden du sender dit køb afsted. 

Ombytning

Ønsker du at ombytte varen til en anden størrelse, farve eller style, bedes du venligst gøre dette ved at placere en ny ordre i webshoppen. Varerne du ønsker byttet, sendes retur efter overstående guide. 

Fortrydelsesret

Privatpersoner har ret til at fortryde et køb uden begrundelse indenfor 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor pakken er leveret til pakkeshop eller hjemmeadresse. 

Spørgsmål

Har du spørgsmål til returnering eller ombytning, kan du kontakte os via e-mail eller på telefon:

  • E-mail: webshop@gai-lisva.dk
  • Telefon: 86 18 12 00

Vi har åbent alle hverdage fra kl. 9 - 16 og fredag fra 9 - 15. 

Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.