Returnering

Det er helt okay at fortryde eller skifte mening. 

Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager pakken på din adresse eller afhenter pakken i en pakkeshop. 

Gratis retur*

Vi vedlægger et gratis returlabel i alle ordrer (*RESALE-produkter undtaget) . Det er derfor gratis at sende dine varer retur.

Det er vigtigt, at du vedlægger en kopi af din ordrebekræftelse i pakken, eller ordrenummer, navn, adresse samt dato for returnering.

Returvarer skal fremstå i ny og ubrugt stand ved modtagelse. Varen skal returneres i original emballage og med mærke. Varer, som er beskadigede eller ændrede på synlig vis accepteres ikke og vil blive sendt tilbage for egen regning. 

Hvis du ikke benytter dig af det vedlagte returlabel, skal du selv stå for returfragten. Pakken skal sendes med omdeling til erhvervsadresse og må ikke sendes til en pakkeshop. Returvarer kan ikke sendes per efterkrav. Bemærk, at du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens indlevering, og du er ansvarlig for at pakken kommer forsvarligt frem til vores lager.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Det er en god ide at få en indleveringskvittering, når du afleverer pakken i pakkeshoppen.

Returpakken (undtagen "RESALE-produkter") skal sendes til:

Textile Logistics 
Fabriksvej 20
7441 Bording
Denmark

Bemærk venligst, at "RESALE"-produkter skal returneres separat til:
Create2stay (att. GAI+LISVA)
Laskedalen 11
8220 Brabrand

Ved returnering bedes du vedlægge en kopi af din ordre i pakken. 

Er du ikke længere i besiddelse af din ordrebekræftelse, skal følgende oplysninger vedlægges:

  • Ordrenummer
  • Navn
  • Adresse
  • Dato for returnering 

Så snart vi har modtaget og accepteret dine returvarer, vil beløbet blive krediteret til det betalingskort, der oprindeligt blev brugt til købet.

Bemærk venligst, at det kan tage op til 10 arbejdsdage før en kreditering er synlig på din konto.

Du hæfter kun for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå størrelse og pasform. Du må derfor gerne prøve varen på samme måde, som du ville prøve den i en fysisk forretning, men du må ikke tage den i brug eller fjerne mærkater og hangtags. Hvis du har brugt varen på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi efterfølgende ikke kan sælge den til fuld pris, må det forventes, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage.

Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så returner venligst varen i original emballage.

Reklamation

Hvis du har en reklamation, bedes du kontakte os på webshop@gai-lisva.com, inden du sender dit køb retur. Vedhæft gerne et billede af din reklamation. 

Ombytning

Ønsker du at ombytte varen til en anden størrelse, farve eller style, bedes du venligst gøre dette ved at placere en ny ordre i webshoppen. Varerne, du ønsker byttet sendes retur efter overstående guide. 

Fortrydelsesret

Privatpersoner har ret til at fortryde et køb uden begrundelse indenfor 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor pakken er leveret til pakkeshop eller hjemmeadresse. 

Spørgsmål

Har du spørgsmål til returnering eller ombytning, kan du kontakte os via e-mail eller på telefon:

  • E-mail: webshop@gai-lisva.com
  • Telefon: 86 18 12 00

Vi har åbent alle hverdage fra kl. 9 - 16 og fredag fra 9 - 15. 

Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.

Vi holder lukket i alle weekender, på alle nationale helligdage, i uge 29-30 (sommerferie) samt mellem jul og nytår.

I disse perioder er vores telefon lukket, og der må forventes længere svartid fra kundeservice. 

Vores lager behandler og sender stadig ordrer i uge 29-30. 

Forhandlere

For oplysning om vores forhandlere i Danmark, kontakt os på 8618 1200 eller webshop@gai-lisva.com