Fri fragt | Hurtig levering | 4,5 ud af 5 ☆ Trustpilot | Julegaver kan returneres frem til 15. januar 2021

RETUR & OMBYTNING

Ønsker du at returnere en vare, bedes du sende den til følgende adresse:


Textile Logistics
Thrigesvej 27
7430 Ikast
Denmark


GAI+LISVA tager imod returvarer i op til 14 dage, efter varen er leveret til pakkeshop eller hjemmeadresse.

Julegaver kan returneres t.o.m. 15. januar 2021

Returvarer skal fremstå i ny og ubrugt stand ved modtagelse. Varen skal returneres i original emballage og med mærke. Varer som er beskadigede eller ændrede på synlig vis accepteres ikke, og vil blive sendt tilbage for egen regning.

Returvarer skal sendes med omdeling og må ikke sendes med DAO, da de skal leveres til erhversvadresse. Returvarer kan ikke sendes per efterkrav.

Du er selv ansvarlig for betaling af porto og andre udgifter forbundet med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, og det er vigtigt, at du får en kvittering med trackingnummer ved forsendelse.  Pakken skal sendes med omdeling. Bemærk, at du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens indlevering, og du er ansvarlig for at pakken kommer forsvarligt frem til vores lager. 

Så snart vi har modtaget og accepteret en returvarer, vil beløbet blive krediteret til det kort, der oprindeligt blev brugt til købet.

Bemærk venligst, at det kan tage op til 10 arbejdsdage før en kreditering er synlig på din konto.
Du hæfter kun for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå størrelse og pasform. Du må derfor gerne prøve varen på samme måde, som du ville prøve den i en fysisk forretning, men du må ikke tage den i brug eller fjerne mærkater og hangtags. Hvis du har brugt varen på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi efterfølgende ikke kan sælge den til fuld pris, da må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage.

Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så venligst returner varen i original emballage.

Ønsker du at ombytte varen til en anden størrelse, farve eller style, bedes du venligst gøre dette ved at placere en ny ordre i webshoppen.

 

Fortrydelsesret

Privatpersoner har ret til at fortryde et køb uden begrundelse indenfor 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor pakken er leveret til pakkeshop eller hjemmeadresse. 

 

Delvis fortrydelse

Som udgangspunkt gælder fortrydelsesretten kun, hvis hele købet fortrydes. Vi tilbyder dog, at du kan fortryde dit køb delvist. Fremgangsmåden og betingelserne for delvis fortrydelse er de samme som ved fuld fortrydelse.


Sådan benytter du dig af fortrydelsesretten

Du fortryder dit køb ved at returnere varen til ovenstående adresse. Varen skal være i original emballage og med mærke. 


Du bedes vedlægge en kopi af din ordre i pakken.
Er du ikke længere i besiddelse af din ordrebekræftelse, da bør du vedlægge følgende oplysninger:

  • Ordrenummer
  • Navn
  • Adresse
  • Dato for returnering

Har du spørgsmål til returnering eller ombytning, kan du kontakte os via e-mail eller på telefon:

  • E-mail: webshop@gai-lisva.dk
  • Telefon: 86 18 12 00


Vi har åbent alle hverdage fra kl. 9 - 16 og fredag fra 9 - 15.
Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.