transparency

GOTS

GOTS står for Global Organic Textile Standard og er verdens førende certificeringsstandard for økologiske tekstiler, hvor der tages hensyn til både økologiske og sociale forhold. GOTS omfatter hvert enkelt trin i en produktionsproces – fra tekstilfibrene til det færdige stykke tøj. Denne certificering er vores garanti for, at vores produkter er ansvarligt produceret og lavet af 100% økologiske fibre.

Certificeret af ECOCERT licensnr.: 243975

RWS

RWS står for Responsible Wool Standard. Certificeringen indebærer, at der tages hensyn til produkternes oprindelse, dyrevelfærd og miljøpåvirkning. Denne certificering er en garanti for, at vores produkter er lavet af uld, hvor landmændene forvalter deres jord og gårde på en progressiv måde. Fårene er desuden blevet behandlet ansvarligt og efter høje standarder.

Certificeret af ECOCERT licensnr.: 243975

STANDARD 100 by OEKO-TEX® 

Når en vare er STANDARD 100, er det vores garanti for, at alle komponenter i varen som eksempelvis stof, tråd, knapper, lynlåse med mere, er testet for skadelige stoffer, og at varen derfor er uskadelig for helbredet. Testen udføres af uafhængige OEKO-TEX® -institutter på baggrund af det omfattende OEKO-TEX® kriteriekatalog. I testen tages der højde for alle lovmæssigt regulerede og mange ikke-regulerede stoffer, som kan være skadelige for helbredet. I mange tilfælde er kravene for STANDARD 100 strengere end nationale og internationale krav. Kriteriekataloget opdateres mindst én gang om året og udvides på baggrund af ny videnskabelig ekspertise og lovbestemte krav.

OEKO-TEX nr.: 2276 362 DTI

RECYCLED FABRICS

Ved at anvende genanvendte materialer til vores styles, benytter vi de ressourcer, som allerede eksisterer i stedet for at skabe nye. Vi samarbejder med dygtige produktionspartnere i Italien, som er specialiseret i at genanvende uld og cashmere. 

Genanvendt uld 

Vores frakker og blazere er lavet af genanvendt uld. Vores produktionspartner i Italien genanvender tøj og tekstiler fra overskudsproduktion ved at splitte uldet ad, spinde det til nye garner og herefter væve det til nye metervarer. Metervarerne sendes til vores produktionspartner i Rumænien, som benytter dem til nyt GAI+LISVA outerwear.

Genanvendt cashmere

Vores smukke cashmere styles er lavet af genanvendt cashmere. Vores produktionspartner i Italien har arbejdet med genanvendt cashmere i 21 år. Fabrikkens primære kompetence er at genanvende secondhand cashmeretøj, overskudsproduktion og accessories og herefter omdanne dem til nye cashmere garner, som efterfølgende benyttes til at strikke GAI+LISVA cashmere styles.

Vores produktionspartnere er GRS- certificeret, så produktionen er i overensstemmelse med miljømæssige og sociale kriterier igennem hele produktionskæden.