Amalie Toppen – bestseller og en personlig favorit

Amalie Toppen er en af vores personlige favoritter, og det er vi ikke ene om, for den er også en af vores absolut bedste solgte toppe her hos GAI+LISVA. Og det er der en god grund til. Amalie er en vidunderligt blød top med flatterende udskæring. Den kan simpelthen bruges til alt!

 

Lad skjortekraven titte frem, når du er på arbejde, eller brug Amalie som en t-shirt, så den fremhæver din figur på klassisk og klædelig vis. Amalie er også ideel over en træningstop, når du er på vej ud ad døren med yogamåtten under armen. Eller som bluse over en tynd undertrøje, når dit look gerne må være eksklusivt.

 

Uanset hvordan du styler den, vil Amalie holde dig varm, trøjen er nemlig syet i den skønneste bløde uldmix. Den har en klassisk facon, der fremhæver din figur, og en vidunderlig bådudskæring, der på feminin manér viser dine kraveben frem. Uldens smidighed og den kropsnære facon gør, at trøjen er let at bevæge sig i, hvad end du springer fra møde til møde på arbejdet, kanter dig mellem bordene på aftenens restaurant eller står i nedadskuende hund i yogasalen. Vi lover dig, at du vil takke dig selv for Amalie, så snart den har gjort sit indtog i dit klædeskab.

 

Kærlig hilsen

Bettina og Malene - Founders

 

Hvilken Amalie foretrækker du?

Kender du de items, der begynder som basics – perfekte til at style sammen med alt i din garderobe – men som ender med at blive din helt uerstattelige favorit? Det er præcis den transformation, du vil opleve, når du først har prøvet vores bedst sælgende top Amalie.

 

Amalie kommer i et væld af modeller, så der er noget for enhver smag og til enhver anledning. Der er de klassiske off white udgaver, som passer til alt og desuden fungerer som den skønneste basispåklædning om vinteren, hvor du kan have brug for et ekstra lag. En sort går til alt, mens grå eller brun fremstår eksklusivt, særligt i de kolde måneder.

 

Amalie kommer også i striber i flere farvekombinationer. Det sværeste er at vælge. Når du først har en Amalie i garderoben, vil du aldrig mere være i tvivl om, hvad du skal tage på.