Nyd at bevæge dig i blødt og let tøj

Føl dig helt fri, når du bevæger dig. Vores lette og bløde styles Alva, Gudrun. Flora, Ruth og Ella giver dig et let og feminint udtryk med stor bevægelsesfrihed og samtidig støtter de dig der, hvor du har brug for det. Brug undertøjet i hverdagen, til dans eller når du laver yoga. 
 
Ruth og Ella er de skønneste styles til en varm sommerdag på arbejdet eller når du skal til fest. Både skjorte og nederdel er oversize og tillader dig at bevæge dig, og føle dig godt tilpas. Når du føler dig let og fri, kan du være fuldt til stede og nyde dagen, hvad end den byder på. 
 
Tilsæt et par lette og feminine smykker, eller lav et statement med gedigne armbånd og øreringe, når du skal til sommerens fester, eller klæd dig enkelt med en skøn taske over skulderen, når du skal på arbejde.
 
Kærlige hilsner
Bettina & Malene
Founders, GAI+LISVA

 

Alva BH

Mangler du den ideelle BH til alt, hvad livet bringer? Alva-BH er en højt elsket style, der giver dig støtte, når du har brug for det, og garanterer dig blød komfort, når du bevæger dig rundt i dit liv. Perfekt til bløde sportsgrene som yoga og pilates.

 

Ruth Shirt

Ruth er en skøn skjorte i 100 % økologisk bomuld med løse og feminine ¾-ærmer. En dejlig og tidsløs skjorte som du kan bruge igen og igen. Brug den sammen med vores Ella-nederdel eller over et par mørke bukser. Uanset, hvordan du styler den, vil du se godt ud og føle dig godt tilpas.

 

Ella Skirt

Ella er en midi nederdel i økologisk bomuldscrepe, der er designet med et loose snit, som falder flot. Vævet med en særlig, sort stikning, der giver nederdelen et livligt udtryk. Ella har stiklommer i siden og elastik i taljen. En smuk og alsidig nederdel, der er perfekt med en stor, chunky strik.

 

Flora BH

Det er langt fra nemt at finde den rigtige BH. Det ved vi. Derfor har vi skabt vores sømløse Flora-BH, der støtter og løfter din barm, mens det bløde og elastiske stof giver dig mulighed for at bevæge dig frit med fornemmelsen af slet ikke at have noget på under dit tøj. Flora-BH fås i hvid, sort og nude, så du kan være sikker på at have den perfekte, behagelige BH til ethvert outfit.

Gudrun Trusse

Let, løftende og lækker! Det får du med vores sømløse Gudrun-hipster.
Det bløde, elastiske stof løfter din numse og giver dig en smuk, feminin figur samtidig med at din hud kan ånde, og din krop kan strække og bøje sig frit uden begrænsninger.

Perfekt til hverdag og til bløde sportsgrene.