Multifunktionelle styles: Køb mindre, brug det længere 

Vi designer til dig, der gerne vil gå gennem hverdagen med følelsen af at være omsluttet af den helt rigtige kombination af komfort og elegance – fri for begrænsninger, men fuld af blød luksus og velvære. Vores styles er skabt ud fra ideen om, at de skal give dig plads til at være dig. Derfor er vores snit bløde og feminine, mens vores materialer er naturlige og bæredygtige. Gai+Lisva er slow fashion, som du kan forelske dig i, beholde og kombinere med resten af din garderobe igen og igen på uendeligt mange måder. 
 
Vi har samlet nogle af de styles, som vi selv ikke ville kunne leve uden, og som vi er sikre på vil opgradere din hverdagsgarderobe med underspillet luksus, kvalitet og komfort. 

 

Nikita 

 

Nikita Shirt – sommerens tidløse, klassiske musthave. Den helt rigtige skjorte med et elegant snit i et blødt, behageligt materiale kan redde dig, hver gang vejret er utilregneligt, eller når du bare ikke kan finde ud af, hvad du skal tage på om morgenen. Nikita Shirt er blød, behagelig, fremstillet i 100 % økologisk bomuld og skabt på en miljøvenlig og socialt ansvarlig måde, så du får den bedste komfort med god samvittighed. Nikita Shirt leveres i en mulepose med GAI+LISVA-print.

 

Freyja

 

En uforglemmelig blød og kærlig omfavnelse. Sådan føles vores Freyja Knit Cardigan. Den løse, lette og bløde alpacastrik med lange ærmer og krydslukning med metalknapper kan med stor sandsynlighed ende med at blive din yndlings-style til de lyse sommeraftener. Perfekt over en T-shirt eller skjorte til kølige sommerbriser eller til rolige øjeblikke, til yoga eller som lounge wear hele året rundt.
 
Freyja kan nu forudbestilles og vil være tilgængelig i slutningen af juni og bliver leveret den 30. juni 2020. Beløbet trækkes først på dit betalingskort, når varen er sendt. Denne forudbestilling skal bestilles for sig selv. Hvis du vil købe flere varer, skal disse bestilles i en ny ordre.

 

Lotus

 

Vis din smukke décolleté frem i vores tidløse Lotus Top. Den langærmede top med en feminin, dyb halsudskæring er ideel til varme sommerdage med en sød nederdel eller dine superbehagelige shorts. Den stramme pasform vil fremhæve din figur, mens det bløde og elastiske 100 % modal giver dig fantastisk komfort. Det elegante og tidløse design giver dig en top, du kan style på tusindvis af måder uanset begivenheden, uanset årstiden.
 

 

 

Nellie

Denne ultrabløde tanktop med den smukke ryg, der fremhæver dine sommerbrune skuldre, vil tilføre et element af hverdagsluksus til din garderobe. Det elastiske materiale, der følger dine bevægelser og smyger sig om din krop, gør toppen fantastisk til afslapning derhjemme, til yoga eller til stranden over en bikinitop. Det fine, tynde stof, der er let gennemsigtigt mod huden, giver dig skøn komfort, lader din hud ånde frit og tilføjer et feminint touch til dit look.

 

Shanta

 

 

Shanta Shirt – din medsammensvorne gennem arbejdsdagen, til receptionen, weekendens afslapning og over dit sommeroutfit. Skjorten er med sine uendelige styling-muligheder din redning på de dage, hvor du ikke ved, hvad du skal have på. Shanta Shirt er med sit klassiske look, løse fit og åndbare økologiske bomuld ikke en undtagelse.