Capsule closet for calm living

Hos GAI+LISVA er vi fortalere for at skabe øjeblikke af ro og velvære i dagligdagen. En enkel måde at skabe mere ro er ved at udvælge årstidens capsule closet. Med et capsule closet plukker du et begrænset antal styles, som passer sammen på kryds og tværs, og som samtidig er velegnet til årstiden. På den måde får du et overskueligt udvalg af det tøj, som du ved, får dig til at føle dig allermest velklædt netop nu, og du kan hurtigt klæde dig på om morgenen. En perfekt og rolig start på dagen, så der også er tid til at sidde et øjeblik med en kop varm te.
 
Lad dig inspirere af vores capsule closet til at skabe dit eget – så lover vi dig, at du ikke længere kommer til at stå foran et fyldt klædeskab og føle, at du ikke har noget at tage på. Efterårets capsule closet hos GAI+LISVA består af skjortekjolen Oline, bukserne Serena og Savita, toppene Amalie og Fermi, Lena leggings, den dejlige oversize strikcardigan Charlotte, vores Flora BH og Gudrun trusse, Laura toppen, den klassiske Shanta skjorte, Mirabella huen, samt vores GAI+LISVA tote bag og wash bag. Dét er calm living!

 

 

Loungewear + klassikere = afslappet og elegant efterårsstil

Oline Skjortekjole

 

Oline er en uimodståelig lang skjorte i økologisk bomuld. Den fungerer perfekt som løs kjole derhjemme eller i de varme måneder og lang skjorte over leggings i de kølige måneder. Samtidig er den behagelig mod huden og har den skønneste kinakrave, som giver dig en smuk lang hals. Brug den under vores oversize Charlotte cardigan for et afslappet, men elegant look.

 

Savita Buks

 

Savita er et par bløde pyjamasbukser af 100 % økologisk bomuld, der er lavet på en miljøvenlig og socialt ansvarlig måde. Bukserne har en løs pasform og et lige snit med stiklommer og bindebånd i taljen. De kan kombineres med en af vores bløde basisbluser som et fint natsæt, der er dejligt, når du skal sove eller bare slappe af – men de er også super elegante under den lange Oline skjortekjole eller til en tætsiddende top som Amalie eller Fermi, når du ønsker et feminint look. Savita kommer i en fin matchende stofpose.


 

Fermi Top

Fermi er en langærmet top med de smukkeste feminine detaljer. Den er fremstillet i en blød viskose- og silkeblanding med et romantisk mønster, og vi kan næsten love dig, at den bliver efterårets nye, elskede basis-style. Toppen vil sætte prikken over i’et på ethvert outfit med den lille ekstra fornemmelse af luksus, der tager dig fra komfort til følelsen af ubesværet elegance på et splitsekund.

 

Amalie, Lena & Charlotte

 

Amalie Top

Vores Amalie top er den perfekte basistop, der er god med alt andet i din garderobe og kan bruges som et ekstra lag under skjorten på kolde dage. Den feminine bådudskæring og elegante kropsnære pasform, de lange ærmer og den lette og bløde uld vil holde dig varm og fremhæve din figur, mens din krop får lov at bevæge sig og ånde frit.Lena Leggings

Lena Leggings giver dine ben længde og vidunderlig komfort. Lena Leggings er lavet af en unik viskoseblanding, der lader din hud ånde, og et specialudviklet sømløst design, der giver dig lige den støtte, du har brug for til hver eneste bevægelse. Brug dem til arbejde, derhjemme eller til yoga. Uanset hvad, kommer du til at se fantastisk ud!

 

Charlotte Knit Cardigan

Vores Charlotte strik cardigan er den perfekte style, når du ønsker en elegant cardigan, som passer til ethvert af dine yndlings-outfits. Den smukke oversize perlestrikcardigan er lavet af en eksklusiv blanding af uld og er perfekt til køligt vejr. Brug den over en skjorte, en kjole eller en af vores feminine toppe. Charlotte er en strikcardigan, som vi lover, bliver en favorit i efteråret.