”Fotografi er en måde at kommunikere på"

CECILIA CRISTOLOVEAN

CECILIA CRISTOLOVEAN

Cecilia Cristolovean er fotograf og bosat i London. Hun står bag virksomheden Yoga and Photo, hvor hun laver fotoshoots med fokus på yoga, wellness og bevægelse.

Cecilia føler sig tæt forbundet til naturen, og har været det siden sin barndom. Hun er født og opvokset i Transsylvanien i Rumænien, hvor flod, skov og de transsylvanske alper bogstavelig talt var hendes baghave og legeplads.

Naturen føles derfor som et helle for Cecilia, og giver hende indre ro og glæde.

INSPIRERET AF BEVÆGELSE

Cecilia inspireres af kroppen i bevægelse og natur, og hun føler sig mest tilpas naturen, når hun dyrker yoga og mediterer. Bevægelse, dans og yoga giver Cecilia følelsen af frihed, og netop derfor er det hendes yndlingsaktiviteter. Cecilia opdagede yoga for 10 år siden i sin søgen efter mental sundhed og spiritualitet.

"Jeg blev fascineret af den fysiske del af yogaen og synes, at kombinationen af bevægelse og meditation hjælper mig."

"Naturen føles som et helle for mig, og giver mig indre ro og glæde.

NYSGERRIG PÅ AT LÆRE

Cecilia beskriver sig selv som værende nysgerrig på at lære nye ting og steder at kende. Hun stoler på sin mavefornemmelse og lader sig lede af den. Cecilia beskriver dog også, at ængstelighed er en del af hendes liv, hvor der ikke kun findes positive ting. 

KOMBINATIONEN AF FOTOGRAFI OG YOGA

Fotografering startede som en hobby, da Cecilia var yngre og hun føler sig heldig over, at det i dag er hendes fuldtidsjob. Det var derfor en naturlig proces for Cecilia at kombinere fotografering med interessen for yoga. Ifølge hende selv er hun bedre til at udtrykke sig med sit kamera end med ord. 

”Fotografi og visuelt materiale generelt, er en måde at kommunikere på. Fortællingerne kan være mange: lærerige, kunstneriske og et udtryk for følelser. Det er nok derfor jeg er blevet fotograf, jeg er ikke god til at udtrykke mig med ord, men dét at indkapsle livets skønhed føles helt naturligt for mig. Det at kunne udtrykke skønhed gennem fotografi og fremhæve værdier, som betyder noget for mig, og som jeg tror på, gør mig virkelig glad”.

"Jeg elsker naturen, mindfuld bevægelse og fotografi. Mit liv er en kombination af de tre ting."

@yogaandphoto
@ceciliacristolovean