Rene linjer & bløde former

Med vores merino styles, er du sikret et enkelt og stilrent outfit, som altid vil være klassisk og smukt på samme tid.

 

Petra pants

Petra er bukser af 100 % merinould. Tidløse, løstsiddende og ikke mindst bløde bukser, der med sit enkle udtryk kan anvendes til mange forskellige anledninger igen og igen. Petra har bindebånd i livet, og vil med garanti tilføre blødhed og elegance til dit look. De smukke bukser findes i Sort, Grå Melange og Nougat Melange. Klassiske og feminine farver, der passer til enhver garderobe.

 

Lis cardigan

Lis er en elegant cardigan, som du kan bære over alle dine yndlings-styles – perfekt til kølige dage, hvor du har brug for lidt ekstra at varme dig på. Den smukke oversize strikcardigan er lavet af 100 % merinould og fås i to smukke grå farver, en lys og en mørk. En tidsløs klassiker, der med garanti vil tilføje blødhed og varme til dit look.

 

Stine cardigan

Stine er en elegant, åben cardigan, som du kan bære over alle dine yndlings-styles – perfekt til kølige dage, hvor du har brug for lidt ekstra varme. Denne smukke strikcardigan er lang, er lavet af 100 % merinould og med et feminint bindebånd om livet, der fremhæver enhver figur på smukkeste vis. En tidløs klassiker, der findes i fire smukke farver, og som der med garanti vil tilføje elegance til dit look.

Zenia dress

Zenia er en strikkjole, der er vidunderlig at have på og giver dig det perfekte look til både arbejde og middag med vennerne. Den er lavet i den lækreste bløde merinould, som er florlet og varmende. Kjolen falder smukt om kroppen og er nem at bevæge sig i.

Felina knit

Felina er den perfekte strik til både jeans, leggings eller over en kjole. En vidunderligt blød trøje af 100% merinould, der sørger for, at du holder varmen på kølige sommerdage. Felina er en let onesize strik, der falder flot til enhver figur. Denne style fås i fire smukke naturfarver, der passer ind i enhver garderobe.