Skab en garderobe, der holder sæson efter sæson
Vores styles holder sæson efter sæson og passer sammen på kryds og tværs med hinanden og med din øvrige garderobe. Med gode basis-styles, er du altid godt med, og en af dem er en god skjorte!
 
Dette efterår har vi skabt tre forskellige styles i twill, der alle tager udgangspunkt i den klassiske skjorte. Tara er en oversized skjorte, Agnes en sød skjortebluse og Tina vores skønne skjortekjole.

Hos GAI+LISVA får vi vævet vores egne metervarer, så du får den dejligste kvalitet med struktur og vævede mønstre, som i denne sæson tegner sig i tern. Det er bare at vælge, hvilken facon der mangler i dit klædeskab, så har du glæde af den igen og igen.
 
Efteråret tegner til at blive ternet
Tina Kjole

Tina er en klassisk og feminin langærmet skjortekjole med knapper og krave. Kjolen er af 100 % økologisk bomuld, der er produceret på en miljøvenlig og socialt ansvarlig måde. Kjolen er lang, hvilket gør den perfekt til de lidt køligere efterårsdage, og den er perfekt at style med en af vores mange striktrøjer. Tina fås i tre flotte farver, der vil passe ind i enhver garderobe, blandt andet tern, der er en af efterårets store tendenser. 
 
Tara Skjorte 
 
Tara skjorten er perfekt til arbejdsdagen, cafeturen med veninderne, weekendafslapning og vinbaren om aftenen. Denne oversize skjorte med sidelommer er din redning på de dage, hvor du ikke ved, hvad du skal have på, da den med sit klassiske udtryk og løse fit har uendelige styling-muligheder. Desuden er den lavet af 100 % økologisk bomuld. En sand garderobeklassiker!
 
Agnes Bluse 
 
En bluse til det hele! Hvis det er, hvad du er på udkig efter, så kig ikke længere end til vores Agnes bluse. Den er inspireret af en klassisk skjorte og har fået tilføjet en række lækre detaljer, som giver den et feminint præg. Brug den til jeans for et mere råt look eller til en nederdel, når du vil føle dig ekstra kvindelig. Dette efterår kommer den også i tern. Tern er en klassiker til den kolde årstid, og når de er kombineret med skjorten, giver det en style, der bare holder – år efter år.