Gratis fragt over 500 DKK │ Gratis retur │ Levering 1-3 dage

 

 

BÆREDYGTIGHED & TRANSPARENS

Hos GAI+LISVA arbejder vi med ansvarlighed og en gennemsigtig produktion.Vi er yderst opmærksomme og bevidste om de fodspor, vi efterlader.
At være ansvarlig, er en konstant proces og et konstant engagement, og vi forsøger altid at gøre det bedre, end vi gjorde i går.
Det er en konstant rejse - hver dag tager vi små skridt for at reducere vores fodspor på tværs af vores forretning, mens vi skaber en positiv og varig indvirkning på verden. 
For at gøre vores produktion og produkter mere gennemsigtige, har vi udviklet vores egne ansvarsikoner.
Jo flere ikoner en style har, des mere bæredygtig er den.

HANDMADE


Produkter med dette ikon er håndlavede - ofte ud fra gamle teknikker, der er typiske for de områder produkterne laves i.
Håndlavede produkter kombineres altid med fair trade.

INDIVIDUAL PACKAGING

Produkter med dette ikon er pakket i enten papirposer eller papiræsker.
Vores undertøj er pakket i papirposer og vores klassiske styles i papiræsker. Både papirposer- og æsker er produceret af FSC-certificeret papir, som er behandlet med omtanke og understøtter væksten i ansvarlig skovforvaltning. Vores brug af FSC-papirposer-og æsker minimerer brugen af polybags i indpakningen.

MADE IN EU

Produkter med dette ikon er produceret i Europa.
En produktion i Europa sikrer, at lokale arbejdslove og bæredygtighedsstandarder overholdes.
Nærheden er praktisk, og transportveje holdes korte for at minimere CO2-emissioner og lange leveringstider.

ORGANIC COTTON


Produkter med dette ikon er lavet af økologisk bomuld.
Økologisk bomuld er bearbejdet uden brug af syntetiske kemikalier i form af pesticider, afløvningsmidler, gødning og genmodificerede frø. Hermed lever materialet op til økologiske standarder inde for landbrug, der skåner miljøet og skaber bedre arbejdsvilkår for de involverede parterer.

RECYCLED FABRIC

Produkter med dette ikon er lavet af genanvendte materialer. Råmaterialerne samles og sorteres efter kvalitet og farve. Farven på det indsamlede materiale definerer farven på de endelige produkter, hvorfor ekstra farvning derfor ikke er nødvendig. Fokus er at holde på fiberlængden så længe som muligt, for at opnå den fineste kvalitet som resultat.

Vores genanvendt polyester er skabt af 100% overskuds polyester. Metervaren hedder Q-NOVA og er et italiensk materiale der bl.a. lever op til Global Recycled Standard, EU Ecolabel og Oeko-Tex® Standard 100-mærkningen. Vores genanvendte cashmere fra Italien skabes ved, at vores leverandør indsamler brugte cashmere strikvarer, og med stor  ekspertise behandles de kostbare fibre. 

NATURAL FIBERS


Produkter med dette ikon er lavet af materialer fremstillet af naturlige fibre. Tøj fremstillet af naturlige fibre har en naturlighed over sig og skaber en følelse af velvære hos dem der bærer det.
Produktion og høst af de fleste af disse fibre kræver mindre energi end fremstilling af syntetiske materialer. Planterne de naturlige fibre stammer fra udsender ikke kuldioxid, men absorberer dem i stedet, hvor affald fra høst og forarbejdning af naturlige fibre kan bruges til oprettelse af andre kompositmaterialer til forskellige industrier.
Derudover er naturlige fibre 100% bionedbrydeligt og afslutter produktets livscyklus på en bæredygtig måde.