Oplev vores nye favorit!

Vores Lena Leggings er en klassiker, men også vores nye favorit! Uanset hvordan du styler dem, så giver Lena Leggings dine ben længde og er samtidig fantastisk dejlige at have på. De er perfekte, uanset om du arbejder hjemmefra og har brug for noget behageligt for at sidde godt på hjemmekontoret, om du dyrker yoga på stuegulvet mellem dine zoommøder, eller om du skal møde op på din arbejdsplads og vil se godt ud samtidig med, at du føler dig godt tilpas.
 
Lena Leggings er smukke til strik. Løse trøjer som Charlotte eller Felina giver et afslappet look. Tilføj et par armbånd og et tørklæde, når du skal ud af huset og et par store striksokker, når du er hjemme. En bluse som Amanda giver dig det lækreste yoga-look og en løs trøje som Edda med en stor skjorte under får dig til at se smuk og feminin ud. Lena Leggings under en strikkjole som Zenia er et outfit til kolde dage, hvor du gerne vil bevare en kvindelig silhuet.
 
Uanset, hvordan du styler dem, er Lena Leggings vinterens superstjerne!
 
Kærlige hilsner
Bettina og Malene – Founders, GAI+LISVA

 


Lena Leggings


Lena Leggings giver dine ben længde og vidunderlig komfort. Lena Leggings er lavet af en unik modalblanding, der lader din hud ånde, og et specialudviklet sømløst design, der giver dig lige den støtte, du har brug for til hver eneste bevægelse. Brug dem til arbejde, derhjemme eller til yoga. Uanset hvad, kommer du til at se fantastisk ud!

Charlotte Cardigan

Charlotte er en elegant cardigan, som du kan bære over alle dine yndlings-styles. Den fine strik er perfekt til et par Lena Leggings, både ude og hjemme. Cardiganen er god til det køligere vejr eller svale forårsdage. Charlotte er en flot oversize perlestrikcardigan lavet af en eksklusiv blanding af uld. De tre fine og klassiske farver; Lysegrå Melange, Stone Grey og Off White er alle tre på lager. 


Zenia kjole 

Zenia er en strikkjole, der er vidunderlig at have på og giver dig det perfekte look til både arbejde og middag med vennerne. Den er lavet i den lækreste bløde merinould, som er florlet og varmende. Kjolen falder smukt om kroppen og er nem at bevæge sig i. Den ideelle vinterkjole.

 

Anne Top

Let som en fjer, rummelig nok til din gode energi og med den perfekte elasticitet, der lader dig bevæge dig frit med lige netop den bløde støtte, du har brug for. Anne er en smuk bluse med feminine detaljer i form af flot v-udskæring samt bindebånd. Denne style er i uldblanding og strækbar materiale som giver fri mulighed for bevægelse, og samtidig vil holde dig varm. Omend du bruger den til hverdag eller til yoga er Anne et sikkert valg.

 

Felina strik

Felina er den perfekte strik til både jeans, leggings eller over en kjole. Strikken er af 100 % merinould og er blød og sørger for, at du holder varmen – også på de koldeste vinterdage. Felina er en let onesize-strik, der falder flot til enhver figur. Denne style fås i fire smukke naturfarver, der passer ind i enhver garderobe.

Edda strik

Let og blød mohair strik med brede 3/4 ærmer, rund hals og drop shoulder. Edda har et loose fit og er derfor perfekt som det yderste lag over en skjorte eller kjole. Edda er kommet hjem i fire farver. En klassisk sort og mørk grå samt i to feminine, forårsfarver Hazy Brown og Nougat Melange. 

 

Et petite samarbejde


I samarbejde med Mette Wendelboe Okkels, der står bag PetiteKnit, har vi skabt to unikke styles i 100% RWS-certificeret merinould. Designet på vesten og jakken er udviklet i samarbejde Mette, mens selve produktionen foregår hos vores tætteste samarbejdspartner – en lille familieejet italiensk fabrik skabt af en mor og hendes to døtre.

Jakken og vesten fås i de to smukke farver Nougat Melange og Grå Melange.