Klæd dig i 100 % naturlige materialer

Naturmaterialer føles helt vidunderlige mod kroppen og lader din hud ånde. Samtidig har de et skønt naturligt udseende der giver et afslappet look, som er helt perfekt til foråret. Farverne white, moonstruck, black og hazy brown er pragtfulde at kombinere og understreger det tidsløse naturlige look.
 
Kærlige hilsner
Bettina & Malene – Founders, GAI+LISVA

 

Lækre styles i økologisk bomuld og hør

Ivalo Tee

Løs T-shirt i 100 % hør - et stykke vidunderligt blødt hverdagsluksus. Det bløde og let skinnende stof vil få din hud til at stråle og give dig en følelse af eksklusiv hverdagsluksus. Ivalo er med sin lidt korte længde og boxy udtryk nem at bruge til enhver lejlighed.

 

Bertha Tee

Bertha Tee er en af vores yndlingsstyles – og med god grund. Det bløde og let skinnende stof vil få din hud til at gløde og give dig en følelse af eksklusiv hverdagsluksus, der får det hele til at falde på plads. Den rå struktur af hør gør stoffet en anelse gennemsigtigt og fremhæver elegant enhver figur. Bertha er en længere onesize model. 

 

Dicte Bluse

Dicte er en blød bluse i frotté af 100 % økologisk bomuld, der er produceret på en miljøvenlig og social ansvarlig måde. Blusen giver med sine raglanærmer et feminint udtryk over skulderne, er en smule løstsiddende og falder derfor flot på enhver figur. En klassisk style der med sine enkelte detaljer kan anvendes til mange forskellige anledninger, igen og igen. Kan styles som et sæt med vores Selma shorts, til et par jeans for et mere casual look, eller over en kjole eller nederdel for et feminint udtryk.


Selma Shorts

Selma er et par bløde shorts i frotté af 100 % økologisk bomuld, der er produceret på en miljøvenlig og social ansvarlig måde. Disse shorts har stiklommer og bindebånd i taljen. Selma kan styles som et sæt med vores Dicte bluse eller med en med en af vores toppe eller basisbluser. Selma er et musthave, når vi går de lune forårsdage i møde.

 

Leonora Pants

Leonora er et par vide bukser i frotté, der falder smukt om benene i et løst snit, som egner sig særligt godt til sommerens lune dage. Brug dem med en flatterende top, der fremhæver taljen, eller en løs skjorte for et elegant og afslappet look. Bukserne er lavet af økologisk bomuld, der er produceret på en miljøvenlig og social ansvarlig måde.

Bukserne findes både i en klassisk sort samt de fine forårsfarver,
Hazy Brown og Moonstruck.