Klædt i hvidt

Vinteren er for alvor over os, og de fleste af os tilbringer mere tid i hjemmet, end vi sædvanligvis gør. Selvom både kulden og tiden derhjemme gør, at vi klæder os afslappet i øjeblikket, så har vi brug for at føle os feminine og velklædte. Ugens udvalg af feminine og behagelige styles i smukke hvide og beige nuancer gør din vinter hvid og let – både inde og ude. 
 
Men ikke nok med at designet er perfekt til denne tid, så er det også bæredygtigt. Vores merinostrik er lavet i garn, der er certificeret i henhold til Responsible Wool Standard, for at beskytte fårene, der leverer ulden, og det land, de græsser på. Merinoulden opfylder ligeledes kravene for Woolmark-certificeringen. De skønne Petra Bukser er netop lavet i det skønne merionould og vores Fermi Top med det smukke hulmønster er produceret i EU af naturlige fibre. 
 
Klæd dig hvidt – og bæredygtigt – til vinteren. 

 
Kærlige hilsner
Bettina og Malene
Founders, GAI+LISVA  

Delicate looks in winter white 

Tilde Bluse

Tilde er vores smukke bluse i 100% merinould og er RWS-certificeret. En løstsiddende, tynd strikbluse med et feminint hulmønster foran og ved skuldrene. Et simpelt, rent og mildt udtryk, der vil føles som en kærlig omfavnelse.

Tilde er i seks smukke naturfarver. 

Petra Bukser

Petra er bukser af 100% merinould. Tidløse, løstsiddende og ikke mindst bløde bukser der med sit enkle udtryk kan anvendes til mange forskellige anledninger, igen og igen. Petra har bindebånd i livet og vil med garanti tilføre blødhed og elegance til dit look. De smukke bukser findes i Sort, Grå Melange og Nougat Melange. Klassiske og feminine farver der passer til enhver garderobe. 

 

Fermi Top

Nogle gange er det helt enkle det mest effektfulde. Og når du kombinerer det enkle med smukke, feminine detaljer, har du den langærmede Fermi Top, der er fremstillet i en blød viskose- og silkeblanding med et romantisk mønster. Vi er sikre på, at Fermi bliver din nye elskede basis-style. Fermi er i syv smukke og feminine farver, som du kan bruge igen og igen uafhængig af sæsoner. 

Felina Bluse

Felina er den perfekte strik til både jeans, leggings eller over en kjole. Strikken er af 100% merinould og er blød og sørger for, at du holder varmen – også på de koldeste vinterdage. Felina er en let onesize strik, der falder flot til enhver figur og er i fire feminine og smukke farver. 

 

Stine Cardigan

Stine er en elegant, lang cardigan – perfekt til kølige dage, hvor du har brug for lidt ekstra varme. Denne smukke strik cardigan er lavet af 100% merinould og der med et feminint bindebånd om livet fremhæver enhver figur på smukkeste vis. En tidløs klassiker, findes i fire smukke farver, og som der med garanti vil tilføje elegance til dit look.