Gratis fragt over 500 DKK │ Gratis retur │ Levering 1-3 dage

Lea strik

Striktrøjer er noget af det, jeg har mest af i min garderobe. Lea er en let og feminin strik med det fineste mønster. Lea er perfekt hele året, både til de kolde måneder med en Agnete bluse under eller på sensommeraftener over sommerkjolen.

Oline skjortekjole og Savita bukser

Foruden strik, er nattøj og hyggetøj noget af det jeg har mest af. Jeg hopper altid i noget komfortabelt når jeg kommer hjem, men jeg ønsker mig noget hyggetøj, jeg også kan have på udenfor hjemmet. Oline og Savita er højt på ønskelisten, da de begge kan bruges både ude og hjemme. Det bløde og fine stof samt fine pasform gør, at det ikke blot er hjemme man kan bruge det. Både skjortekjolen og bukserne er perfekt til de varme måneder.

 

Agnete top

I de kolde måneder, er Agnete og Amalie guld værd, under skjorter, kjoler og striktrøjer. De er både tynde, bløde og uld- og viskoseblandingen varmer en. Jeg ønsker mig flere fine farver som passer til mit klædeskab.

Ellia top

Ellia er et perfekt og smukt alternativ til en almindelig t-shirt, hvilket er en sjældenhed at finde. Den er smuk både alene men også fin under en jakke eller cardigan. Det er desuden oplagt at bruge Ellia med enten Fermi, Celia eller Amalie under - det er så fint med detaljen. 

Charlotte cardigan

Noget der står højt på ønskelisten, er en klassisk cardigan der både luner og kan bruges ud over både bluser, skjorter og kjoler. Charlotte opfylder alle min ønsker til den perfekte cardigan.

 

Mandy skjorte

Simpel og smuk skjorte der både kan bruges ude og hjemme. En helt blød skjorte der let til sommermånederne og nemt kan bruges med en Amalie under i vintermånederne.

Tina kjole

Kombinationen mellem skjorte og kjole samt det feminine og simple, er noget, jeg længe har ledt efter. Det formår Tina kjolen. Ikke nok med det, så er Tina lavet det blødeste økologiske bomuld. Jeg mangler bare at beslutte mig for, om det skal være med de smukke tern eller den helt simple grå.