Feel at home with GAI+LISVA

Vi har netop fået nogle helt vidunderlige nyheder hjem til vores Living kollektion: bløde skønheder til dit hjem. Serien af blød luksus indeholder et super skønt iPad cover, den dejligste tea cozy, som pynter på bordet og pillow covers, der forskønner din sofa eller seng. 
 
Living serien af bløde items hjælper dig med at skabe et rum, der er helt dit eget. GAI+LISVA Living giver dig en følelse af velbehag og balancerer dine sanser. 
 
Alle produkterne i vores Living serie er skabt ved brug af restmaterialer fra vores produktion. 
 
Kærlige hilsner
Bettina & Malene – Founders, GAI+LISVA  

 

Nyheder Living: Blød luksus

Pillow covers

Den fineste 50x50 cm pyntepude til stuen, soveværelset, terrassen, eller hvor du ellers søger hen, når du ønsker et roligt øjeblik. Vi vægter design, social bæredygtighed og produktionsmetoder utrolig højt, da det netop er dét, der sikrer, at planeten kan holde til det i længden. Derfor er betrækket til vores smukke pyntepude lavet af restmaterialer fra vores tidligere kollektioner af økologisk bomuld og pudefyldet i inderpuden er lavet af genanvendt polyester. De anvendte restmaterialer af økologisk bomuld giver pyntepuden et unikt og blødt udseende i patchwork stil, som – hvis vi selv skal sige det – vil gøre ethvert hjem godt, med sit lyse og beroligende udtryk. 

Tea cozy

Vores skønne tea cozy er en blød og lunende tehætte, der vil sørge for at din te forbliver dejlig lun. Det smukke ydre er lavet af 100 % økologisk bomuld, og den indvendige padding er af genanvendt polyester. 

iPad cover

Et smukt cover der kan bruges til din iPad, som hætte til at holde stempelkanden lun eller til at passe på dine papirer og skriveredskaber, når du er på farten. Det smukke ydre er lavet af 100 % økologisk bomuld, og den indvendige padding er af genanvendt polyester. Vi vægter design, social bæredygtighed og produktionsmetoder utrolig højt, da det netop er dét, der sikrer, at planeten kan holde til det i længden – og så elsker vi, når vores produkter har mere en blot én funktion. 

Hånddyppede lys

Vores håndlavede dyppelys sælges sætvis pakket i æsker. Æskerne er håndlavede og producerede på en af Danmarks eneste æskefabrikker og kan efterfølgende bruges til strikkepinde, spisepinde eller andre hemmeligheder. Lysene er 34 cm lange, har en brændetid på 12 timer og sælges i farverne: Lavender, Sea Green, Sand, Mocca, Grey og Soil Brown.