Feminine basics i nye farver

Vores Heritage Bomuld Basics har fået nye farver, som er super klædelige og kan styles med både naturfarver i hele skalaen og klassiske hvide eller blå nuancer. Heritage Bomuld Basics består af leggingsmodellen Mie, den langærmede top Celia og den skønne Laura-top med smalle stropper. 
 
Uanset om du bruger dem til afslapning eller yoga – eller du styler leggingsene med f.eks. en klassisk herreskjorte til en afslappet gåtur med vennerne eller bruger toppene på arbejde, så lover vi dig, at du vil føle dig godt tilpas og se skøn ud samtidig.
 
Alle dele af kollektionen har nemlig det samme pragtfulde og feminine hulmønster, der leder tankerne hen på mormors klædeskab, samtidig med at snittet og farverne er opdateret, så de passer til alt det øvrige i din egen garderobe. Nyd foråret i nye farver. 
 
Kærlige hilsner
Bettina & Malene – Founders, GAI+LISVA

Laura Top

Laura – den perfekte top til et lag-på-lag-look og til at holde dig varm. Den bløde, økologiske bomuld af høj kvalitet, de smukke tynde stropper og den stramme pasform vil kærtegne din hud og tillade den at ånde, selvom du har flere lag på. Gør toppen til fast inventar i din garderobe til både daglig brug og yoga. En tidløs style, der aldrig går af mode. Fås nu i farverne Quiet Grey, Soil Brown og Hvid.

Celia Top

Har du brug for et kram? Så er vores Celia-top som skabt til dig. Lad din overkrop omfavne af det fineste feminine hulmønster i 100 % økologisk bomuldspointelle. Toppen har et figursyet fit og en blød struktur, der gør den behagelig at have på. Den har samtidig den sødeste bort i halsåbningen og er perfekt som langærmet T-shirt, enkel top eller til yoga. Fås nu i farverne Quiet Grey, Soil Brown og Hvid.

Mie Leggings

Mie-leggings er som skabt til dig, der elsker feminine detaljer og uendelig blødhed. Lad dine ben omfavne af den 100 % økologiske bomuld og den bløde og fine struktur, der gør Mie-leggings perfekt til næsten alle outfits – også til yoga. Det bløde, økologiske bomuld holder dig varm og vil sørge for blød komfort. Du kan style Mie-leggings med vores Celia-top eller Laura-top for det skønneste sæt. Mie-leggings fås i farverne Quiet Grey og Soil Brown.