Photo: @majasode

Fineste Fairtrade Fashion

Den seneste tid har lært os alle meget, men mest af alt har den lært os at tænke på andre. Hensyn og omsorg er nogle af de ord, der er blevet til handling i dette forår. Derfor er det os også sådan en glæde at kunne vise dig, hvordan du kan vise andre kvinder omsorg ved at pakke dig ind i de lækreste håndstrikkede styles. Vi arbejder nemlig sammen med bolivianske kvinder om disse smukke stykker håndværk, og ved at købe eller forudbestille en style kan du gøre en kæmpe forskel for kvinder, der hver dag kæmper for et bedre liv for dem selv og deres familier. På hver af de håndstrikkede skønheder hænger desuden et hang tag med strikkerens navn på, så du kan se, hvem du har gjort en forskel for, mens du nyder de lækre styles.
 

Mirabella

Limited edition

Du skal være hurtig, hvis du vil nå at sikre dig denne smukke, håndstrikkede hue, hvor vi allerede nu har få styk hjemme. Flere styk vil ankomme løbende hen over sommeren. Den er fin og feminin og fungerer lige så godt til en kølig sommeraften som en efterårsdag. Strikketeknikken giver den en perfekt pasform og naturmaterialet virker varmeregulerende, og så er den del af vores fairtrade-samarbejde med bolivianske kvinder. 

 

 

Rigmor

Forudbestil nu

 

Photo: @majasode

Feminin med det fineste skulderparti og elegant hulmønster, nu er det endelig muligt at forudbestille strikblusen Rigmor. Perfekt til jeans eller dine yndlings yoga leggings, men også vidunderlig ovenpå lette sommersager og en del af vores samarbejde med bolivianske kvinder. Hos GAI+LISVA gør vi meget for at mindske spild, og derfor kan disse vidunderlige sager forudbestilles. Husk, at du altid ved hvilken af kvinderne, der strikker netop din style, fordi der er et hang tag med deres navn på din strik. Forudbestil Rigmor nu og modtag den i starten af juli.

 

Photo: @majasode 

 

Theresa

Limited Edition

Essensen af vores design er tidløshed og femininitet, og denne smukke håndstrikkede poncho er netop det. Brug den til hverdag, udenpå din sommerkjole, og nyd den, når vi går koldere tider i møde. Den er lige smuk, uanset hvordan du anvender den, og læg mærke til den helt særlige nuance af hvid, der kaster lys tilbage på dit ansigt. Også denne style findes kun i et begrænset oplag, og kan bestilles nu.

 

 

Irmelin 

Kan forudbestilles nu 

Disse lækre feminine fodvarmere er håndstrikkede af kvinder i Bolivia. De er perfekte til alle dine bløde sportsgrene, til sommerhuset eller som en del af dit afslappede look. Nyd det blide udtryk, og forkæl dig selv med håndstrikket omsorg.