Designet til at følge dig - To keep you warm

Ava er en klassisk, tidsløs vest strikket i en blød alpaca uldblanding. Ava har smukke, strikkede detaljer ved hals og bryst, ribkant på krave, bund og ærmer og en lidt løs silhouette der falder smukt til enhver figur. Den bløde vest vil sørge for, at du holder varmen og er perfekt over en skjorte, T-shirt eller kjole.

Ava indpakkes i smukke poser lavet af genbrugsplast. På poserne er trykt vores smukke logo af Lisva huset.

 

Størrelsesguide

X-SMALL
½ bryst vidde: 48 cm
Længde fra skulder til bund: 57 cm
SMALL
½ bryst vidde: 50 cm
Længde fra skulder til bund: 58 cm
MEDIUM
½ bryst vidde: 52 cm
Længde fra skulder til bund: 59 cm
LARGE

½ bryst vidde: 54 cm
Længde fra skulder til bund: 60 cm

X-LARGE
½ bryst vidde: 56 cm
Længde fra skulder til bund: 61 cm

 

 

Transparent produktion

Vores samarbejdspartner på vores fine strik er beliggende i Prato, Italien. Denne lille fabrik er familieejet og drives af en mor Deanne og hendes to døtre Scilla and Monica. Her er håndværket i fokus. Vi besøger fabrikken to gange årligt, og hver gang med stor gensynsglæde. Til trods for store sprogvanskeligheder, da løses opgaven altid, og det design vi drømmer om muliggøres. Med mange års erfaring og en stor kærlighed til strik løses alle opgaver store som små.

Vi har arbejdet med denne lille fabrik siden 2016. Vi arbejder som udgangspunkt kun med RWS garner på denne fabrik. Grundet fabrikkens begrænsede kapacitet, da har det ikke været muligt at få denne fabrik certificeret.