Designet til at følge dig - To be wrapped around you

Columbine er en let og blød cardigan i en blød alpaca uldblanding fra Italien. Columbine har et bindebånd i taljen, der kan styles på mange måder. En vidunderlig strik, med feminine detaljer, og som er perfekt til at trække ud over en bluse eller top, når du lige mangler det sidste lag til at varme dig på. En sand garderobe klassiker med sit tidløs og elegant design.

 

Størrelsesguide

SMALL /
MEDIUM
½ bryst vidde: 62 cm, længde fra skulder til bund: 62 cm, ærme længde 43 cm
LARGE /
X-LARGE
½ bryst vidde: 66 cm, længde fra skulder til bund: 64 cm, ærme længde 45 cm
 Sådan måler du

 

 

Transparent produktion

Vores samarbejdspartner på vores fine strik er beliggende i Prato, Italien. Denne lille fabrik er familieejet og drives af en mor Deanne og hendes to døtre Scilla and Monica. Her er håndværket i fokus. Vi besøger fabrikken to gange årligt, og hver gang med stor gensynsglæde. Til trods for store sprogvanskeligheder, da løses opgaven altid, og det design vi drømmer om muliggøres. Med mange års erfaring og en stor kærlighed til strik løses alle opgaver store som små.

Vi har arbejdet med denne lille fabrik siden 2016. Vi arbejder som udgangspunkt kun med RWS garner på denne fabrik. Grundet fabrikkens begrænsede kapacitet, da har det ikke været muligt at få denne fabrik certificeret.