Designet til at følge dig - Recycled Beauty

Elisabeth er en langærmet striktrøje og et eksempel på, hvor smukke styles, der kan komme ud af at gentænke produktion og design. Elisabeth har raglanærmer og en let udringet halsudskæring, som gør striktrøjen til en klassiker. Elisabeth er nem at style med bukser og nederdel, men kan også fint anvendes som tilbehør til strikbukser eller et par yoga leggings.  

Transparent produktion

Vores cashmere produktionspartner i Prato har i 21 år arbejdet med recycled cashmere. Fabrikkens primære kompetence er at genanvende brugte cashmere bluser og accessories og omdanne dem til nye cashmere garner. Bluser og accessories bliver indsamlet og opkøbt primært fra USA og England, hvorefter de bliver transporteret til Prato i Italien hvor selve genanvendelsesprocessen starter. Knapper, lynlåse og andre accessories fjernes og det indsamlede deles op i farver hvorefter selve genanvendelsesprocessen starter.  

Vores producent er GRS certificeret, således sikrer vi at produktionen er i overensstemmelse med miljømæssige og sociale kriterier gældende for alle faser i produktionskæden. GRS certificeret produkter som er skabt af genbrugsmaterialer.