Designet til at følge dig - Clean Elegance

Vores Ellia strikbluse er en klassiker, men også en bluse som oser af elegance og luksus. Den bløde cashmere kvalitet forenet med det rene udtryk, gør Ellia strikblusen til en blød klassiker, som vil pryde din garderobe mange år frem. Blusen har rund halsudskæring og korte påsatte ærmer.  

Transparent produktion

Vores cashmere produktionspartner i Prato har i 21 år arbejdet med recycled cashmere. Fabrikkens primære kompetence er at genanvende brugte cashmere bluser og accessories og omdanne dem til nye cashmere garner. Bluser og accessories bliver indsamlet og opkøbt primært fra USA og England, hvorefter de bliver transporteret til Prato i Italien hvor selve genanvendelsesprocessen starter. Knapper, lynlåse og andre accessories fjernes og det indsamlede deles op i farver hvorefter selve genanvendelsesprocessen starter.   

Vores producent er GRS certificeret, således sikrer vi at produktionen er i overensstemmelse med miljømæssige og sociale kriterier gældende for alle faser i produktionskæden. GRS certificeret produkter som er skabt af genbrugsmaterialer.