Designet til at følge dig - Handmade softness

Irmelin er håndlavet Fairtrade strik fa Bolivia og lavet af 100% alpacauld. Disse smukke strikvarmere kan bruges som ankel- eller håndledsvarmere - perfekt til yoga, barretræning og meditation eller til at holde dine håndled og hænder varme på en gåtur eller når du cykler. 

Irmelin strikkes primært af de restgarner vi har tilovers når produktionen er strikket. Patty er den kvinde der er ansvarlig i den gruppe af kvinder, der strikker vores Irmelin strikvarmere. 

 

 

Transparent produktion

Hver strik er sirligt håndlavet af kvinder fra La Paz. Ved at lave strik som denne har de mulighed for at forsørge deres familie. 
 
Vi arbejder nemlig sammen med bolivianske kvinder om disse smukke stykker håndværk, og ved at købe eller forudbestille en strik lavet i Bolivia, kan du gøre en kæmpe forskel for kvinder, der hver dag kæmper for et bedre liv for dem selv og deres familier. På hver af de håndstrikkede skønheder hænger desuden et hang tag med strikkerens navn på, så du kan se, hvem du har gjort en forskel for, mens du nyder de lækre håndlavede strik produkter. 

Alle produkter er lavet i 100% alpaca uld fra det bolivianske højland. Ulden er forarbejdet og klargjort lokalt. 

Vi er stolte og taknemmelige for vores samarbejde med de bolivianske kvinder.