Designet til at følge dig - Forever Basics

Laura top er lavet i 100% blødt økologisk bomuld i et fint pointelle mønster.  Toppen har en rund halsudskæring og et fint bomuldsbånd til at indramme halsåbningen. Toppen har små fine stropper og er en klassiker til det inderste lag eller en lun sommerdag udenfor.

Gør toppen til fast inventar i din garderobe til daglig brug og til yoga, eller i kombination med Mie Leggings for et behageligt sæt.

Laura 

GOTS CERTIFICERET

GOTS står for Global Organic Textile Standard og er verdens førende certificeringsstandard for økologiske tekstiler, hvor der tages hensyn til både økologiske og sociale forhold. GOTS omfatter hvert enkelt trin i en produktionsproces – fra tekstilfibrene til det færdige stykke tøj. Denne certificering er vores garanti for, at vores produkter er ansvarligt produceret.

Certificeret af ECOCERT licensnr.: 243975

 

Transparent produktion

Vores samarbejdspartner på jersey i Tyrkiet er beliggende i Erbaa. Fabrikken er familieejet med mere end 53 års erfaring. Samarbejdet med denne leverandør er forholdsvis nyt. Behovet for en ny leverandør på bomuldsjersey opstod, da vi ønskede at trække noget produktion på bomuldsjersey fra Indien til Europa. Dette begrundes i et ønske om et bedre produkt og en kortere transport, samt et krav til leverandøren om, at denne skulle have en GOTS certificering. Alle disse ønsker fik vi opfyldt ved denne nye samarbejdspartner i Tyrkiet.