Designet til at følge dig - Soft Movement

Lifa er en top i en blød modalblanding, som lader huden ånde og er behagelig at have på. Denne top har en smuk ryg med krydsende stropper og grundet polyamid og det sømløse design, vil denne top holde formen og giver dig den støtte, du har brug for til hver eneste bevægelse. Sæt Lifa sammen med vores Lena leggings for et komplet look, eller brug den under dit hverdagstøj, når du har brug for en blød og behagelig bh.

Tie dye-mønstrene er alle individuelle – ikke to styk er ens. Tie dye er en gammel teknik, som laves med håndkraft. Hver top rulles og holdes fast med elastikker, hvorefter de bades i farve. Resultatet bliver et unikt og individuelt mønster på hver top. Variationer i mønsteret må derfor forventes. 

Farven "Vintage White" er en anelse gennemsigtig, på steder, hvor der er mindre Tie dye. 

 

Transparent produktion

En af vores samarbejdspartner i Tyrkiet er beliggende i Istanbul. Denne fabrik er en af vores nyere samarbejdspartnere. Behovet for en ny samarbejdspartner opstod grundet vores nyere produktion af active wear og sømløst design. Denne fabrik er netop specialiseret i dette. Fabrikken er familieejet og har mere end 23 års.

Vi glæder os over dette samarbejde som allerede på kort tid har udviklet til at være et tæt partnerskab.