Designet til at følge dig - For everyday

Maja er en klassisk, tidsløs strik i en blød alpaca uldblanding. Maja har smukke, strikkede detaljer ved hals og bryst, ribkant på bund og ærmer og en lidt løst silhouette der falder smukt til enhver figur. Den bløde strik vil sørge for, at du holder varmen og er perfekt til et par jeans, leggings eller over en kjole.

Maja indpakkes i smukke poser lavet af genbrugsplast. På poserne er trykt vores smukke logo af Lisva huset.

 

Størrelsesguide

X-SMALL
½ bryst vidde: 49 cm
Længde fra skulder til bund: 57 cm
Ærme længde: 67 cm
SMALL
½ bryst vidde: 51 cm
Længde fra skulder til bund: 58 cm
Ærme længde: 68 cm
MEDIUM
½ bryst vidde: 53 cm
Længde fra skulder til bund: 59 cm
Ærme længde: 69 cm
LARGE

½ bryst vidde: 55 cm
Længde fra skulder til bund: 60 cm
Ærme længde: 70 cm

X-LARGE
½ bryst vidde: 57 cm
Længde fra skulder til bund: 61 cm
Ærme længde: 71 cm
 Sådan måler du

 

Transparent produktion

Vores samarbejdspartner på vores fine strik er beliggende i Prato, Italien. Denne lille fabrik er familieejet og drives af en mor Deanne og hendes to døtre Scilla and Monica. Her er håndværket i fokus. Vi besøger fabrikken to gange årligt, og hver gang med stor gensynsglæde. Til trods for store sprogvanskeligheder, da løses opgaven altid, og det design vi drømmer om muliggøres. Med mange års erfaring og en stor kærlighed til strik løses alle opgaver store som små.

Vi har arbejdet med denne lille fabrik siden 2016. Vi arbejder som udgangspunkt kun med RWS garner på denne fabrik. Grundet fabrikkens begrænsede kapacitet, da har det ikke været muligt at få denne fabrik certificeret.