Designet til at følge dig - To keep you warm

Vores smukke onesize Martina Knit Pullover er strikket i en italiensk  blandingsgarn bestående af alpaca, uld og acryl. Der er ribkant på krave, bund og ærmer og strikken er en anelse oversize i silhuetten. Kommer i et smukt perlestrikmønster med lange ærmer og en anelse mere længde på ryggen end fortil. Sideslidserne giver sweateren en smuk lethed trods oversize silhuetten.

Martina Knit Pullover er den perfekte sweater til både jeans, leggings eller over en kjole på en skyggefuld dag.

Martina blev først gang produceret tilbage i 2016. Den er stadig den dag i dag blandt vores bedst solgte strik, og vi producerer den forsat hos vores dygtige samarbejdspartner i Prato, Italien. Martina er indpakket i individuelle polybags lavet af genanvendt plast.

 

 

Transparent produktion

Vores samarbejdspartner på vores fine strik er beliggende i Prato, Italien. Denne lille fabrik er familieejet og drives af en mor Deanne og hendes to døtre Scilla and Monica. Her er håndværket i fokus. Vi besøger fabrikken to gange årligt, og hver gang med stor gensynsglæde. Til trods for store sprogvanskeligheder, da løses opgaven altid, og det design vi drømmer om muliggøres. Med mange års erfaring og en stor kærlighed til strik løses alle opgaver store som små.

Vi har arbejdet med denne lille fabrik siden 2016. Vi arbejder som udgangspunkt kun med RWS garner på denne fabrik. Grundet fabrikkens begrænsede kapacitet, da har det ikke været muligt at få denne fabrik certificeret.