Designet til at følge dig - Forever Basics

Shanta Shirt – din medsammensvorne gennem arbejdsdagen, til receptionen, weekendens afslapning og vinbaren om aftenen. Skjorten er med sine uendelige styling muligheder din redning på de dage, hvor du ikke ved, hvad du skal have på. Shanta Shirt er med sit klassiske look, løse fit og åndbare 100% økologiske bomuld ikke en undtagelse. Skjorten har en komfortabel silhuet og er en tidsløs klassiker, som kan benyttes til alle sæsoner.

Shanta blev først gang produceret tilbage i 2017. Den er stadig den dag i dag en af vores bedst solgte skjorter, og vi producerer den forsat hos vores dygtige samarbejdspartner i Delhi i Indien. Metervaren laves forsat i Tirupur i Sydindien, for at sikre en ensartet kvalitet.

 

 

Transparent produktion

Vi producerer alle vores metervarer i Tirupur i Sydindien. Hvorefter de bliver transporteret op til Delhi, hvor de bliver syet på en indisk fabrik, som vi har haft et meget tæt samarbejde med siden 2013. Fabrikken, som ligger i Delhi, er familieejet og med mere end 25 års erfaring. Vi har igennem årene oparbejdet et stærk tilhørsforhold til Indien og vores samarbejdspartner. Vi har en stor passion for landet og respekt for deres mangfoldighed og deres håndarbejdsmæssige kompetencer.

Vi besøger fabrikken til 2 gange årligt, og ser altid meget frem til vores besøg på fabrikken.