Designet til at følge dig - Forever Basics

En skøn vatteret toilettaske i 100% økologisk bomuld med polyesterforing, som gør toilettasken nem at holde ren og pæn. Den store weekendudgave har en perfekt størrelse til ferien eller weekendturen og er udstyret med en indvendig lomme og lynlås med kvast. Washbag Large er en den største, i en række af flere, af vores tasker i dobby vævet bomuld. Der findes desuden to mindre udgaver.

Metervaren er produceret i Tirupur og syet hos vores samarbejdspartner i Delhi.

Toilettasken måler 19 cm høj, 25 cm bred og 17 cm dyb.

 

 

GOTS CERTIFICERET

GOTS står for Global Organic Textile Standard og er verdens førende certificeringsstandard for økologiske tekstiler, hvor der tages hensyn til både økologiske og sociale forhold. GOTS omfatter hvert enkelt trin i en produktionsproces – fra tekstilfibrene til det færdige stykke tøj. Denne certificering er vores garanti for, at vores produkter er ansvarligt produceret.

Certificeret af ECOCERT licensnr.: 243975

 

Transparent produktion

Vi producerer alle vores metervarer i Tirupur i Sydindien. Hvorefter de bliver transporteret op til Delhi, hvor de bliver syet på en indisk fabrik, som vi har haft et meget tæt samarbejde med siden 2013. Fabrikken, som ligger i Delhi, er familieejet og med mere end 25 års. Vi har igennem årene oparbejdet et stærk tilhørsforhold til Indien og vores samarbejdspartner. Vi har en stor passion for landet og respekt for deres mangfoldighed og deres håndarbejdsmæssige kompetencer.

Vi besøger fabrikken til 2 gange årligt, og ser altid meget frem til vores to årlige besøg på fabrikken.