Designet til at følge dig - Forever Basics

Vores Weekend Bag er en stor og rummelig taske i kanvas med lukkefunktion i form af to snore og en praktisk inderlomme. I taskens top er der syet to kanaler, en i hver side, hvori der sidder en træpind i hver side. Disse pinde stabiliserer tasken og gør, at den holder form. Pindene kan tages ud ved vask.

Perfekt når du skal pakke til en weekend i sommerhus eller skal køre på ferie, og gerne vil have dine ting lettilgængelige. Tasken er stor nok til dyner, puder eller tøj til hele familien.   

 Weekend bag 

Transparent produktion

Vores samarbejdspartner i Syd Indien er beliggende i Tirupur. Et område som er særlig kendt for deres bomuld og jersey produktion. Fabrikken er familieejet med mere end 55 års erfaring og er specialiseret i metervarer produktion.Fabrikken ledes i dag af 2. generation – en ung familie, som er innovativ og som er uddannet i USA, og dermed har en vestlig tankegang og forståelse for vores høje kvalitetskrav. Alle metervarer som benyttes til GAI+LISVA produktion i Indien væves på denne fabrik. På denne måde sikrer vi et ensartet og højt kvalitetsniveau på alle vores varer fra Indien. Familien driver ligeledes en kakao og kokosfarm og producerer ligeledes chokolade af høj kvalitet.

Vi besøger fabrikken op til 2 gange årligt.