Gratis fragt over 500 DKK │ Gratis retur │ Levering 1-3 dage

Founders favourites - onesize nyheder

Founders favourite

Oversize og smuk nyhed

Vi var unge i 90’erne, og udover en fælles forelskelse i Bailey fra tv-serien Party of Five har vi begge taget en kærlighed til onesize-striktrøjer med os fra dengang. Den store striktrøje bringer gode minder frem – og så er den en klassisk style, når du vil fremhæve en feminin figur. 
 
I vores ungdom bar vi de store trøjer til stramme leggings, og den stil holder bestemt stadig, men nu bruger vi dem til alt fra lange løse nederdele og figursyede jeans på arbejde, over træningstøjet når vi dyrker yoga og som lounge wear derhjemme. Spinkle feminine håndled, der stikker udenfor et løst ærme, er noget af det mest elegante, særligt hvis du fremhæver dem med et smukt armbånd.
 
Der er bare nogle stykker tøj, man nødigt skiller sig af med, selv når de er blevet slidte. Man leder efter en udskiftning, og hvis det lykkes at finde en style, der er næsten magen til, så er lykken gjort. Sådan har vi det med store løse striktrøjer – og nu har du mulighed for at udskifte din med en super lækker arvtager – eller hoppe med på trenden.
 
Hos GAI+LISVA er vores onesize-striktrøjer produceret i RWS-certificeret merinould, der er både Wool Mark- og oeko-tex-certificeret, og så kommer de i flere fine farver, så du har mulighed for at vælge lige den, der passer bedst i din garderobe.
 
Bettina og Malene 
Founders GAI+LISVA

 

Når oversize er bedst

Felina

Felina er en stilren pullover med åben V-hals og et løst snit. Den er lavet i 100 % Woolmark-certificeret merinould. Felina fås i en størrelse, der passer alle, og fire skønne farver: en mørkegrå charcoal, meleret salt/pepper, en vidunderlig varm tobaksfarve og en klassisk og meget anvendelig mellemgrå. Uanset hvilken farve du vælger, kan Felina benyttes til alle lejligheder. 

 

Charlotte strik cardigan 

 

 

Mangler du en elegant cardigan, som du kan bære over alle dine yndlings-styles, så er Charlotte Strik Cardigan lige noget for dig. Den fine strik er perfekt til køligere vejr eller svale sommeraftener, og den er god over skuldrene på en smuk kjole hele vinteren. Charlotte er en flot oversize perlestrikcardigan lavet af en eksklusiv blanding af uld, der fås i både Off White, Lysegrå Melange og Stone Grey. 

 

Bløde leggings

 

Tano leggings

Tano er højtaljede leggings i blødt, italiensk uldmix, der former sig efter kroppen på en yderst behagelig måde. Denne style er med ribdetaljer, tætsiddende og perfekt til hverdagens rolige øjeblikke. Tano leggings kan styles med vores basic bluser og oversized strik for et casual, men ikke desto mindre stilfuldt look.

Lena leggings