Freyja og Lea i nye, smukke farver

 

Vores Freyja cardigan og Lea strik er på lager igen i tre flotte naturfarver. Off White, Beige og Grå Melange – alle dejlige farver til at fuldende dit efterårslook. 
 
En uforglemmelig blød og kærlig omfavnelse er lige hvad efteråret kalder på. Og lige præcis sådan føles både Freyja og Lea – to bløde og kærkomne alpaca strikbluser i smukke naturfarver. 
 
Freyja med sine lange ærmer og krydslukning med metalknapper og Lea med sine elegante, strikkede detaljer ved brystet, kan med stor sandsynlighed ende med at blive dine yndlings-striks dette efterår. Begge styles er fantastiske over en t-shirt, kjole eller skjorte, hvor det bløde alpaca uld vil sørge for, at du holder varmen. Derudover er de også perfekte til livets rolige øjeblikke, til yoga eller som lounge wear.  
 

Lea

Lea er den perfekte strik til både jeans, leggings eller over en kjole. Strikken er af en skøn italiensk alpaca uldblanding og vil sørge for, at du holder varmen - også på de køligere vinterdage. Lea har elegante, strikkede detaljer ved brystet, og vil tilføre blødhed og elegance til dit look. Denne style fås i smukke naturfarver, der vil passe ind i enhver garderobe.

 

 

Freyja

 

En uforglemmelig blød og kærlig omfavnelse. Sådan føles vores Freyja Knit Cardigan. Den løse, lette og bløde alpaca strik med lange ærmer og krydslukning med metalknapper kan med stor sandsynlighed ende med at blive din yndlings-style dette efterår. Perfekt over en t-shirt eller skjorte til køligt vejr eller til rolige øjeblikke, til yoga eller som lounge wear hele året rundt.