Varm dig med lys og lun strik

Kulden er over os, og selvom vi endnu ikke kan se det, så er lyset så småt begyndt at vende tilbage. Men indtil dagene rigtigt er lysnet, så hyg dig inden døre med vores smukke håndstøbte lys og en lun striktrøje om skuldrene. 
 
Vores feminine striktrøjer er lavet i alpaka, der er en fantastisk blød og lækker uld fra lamaer. Perfekt til hjemmekontoret og kølige dage, hvor det er svært at holde varmen, men du stadig vil bevare stilen. Vi krydser fingre for et godt drys sne, så vinteren kan blive lys og klar og vi kan hygge med levende lys og varmen fra en smuk striktrøje.
 
Kærlige hilsner
Bettina og Malene – Founders, GAI+LISVA  

Smukke styles i den skønneste alpaka

Freyja

En uforglemmelig blød og kærlig omfavnelse. Sådan føles vores Freyja Knit Cardigan. Den løse, lette og bløde alpakastrik med lange ærmer og krydslukning med metalknapper kan med stor sandsynlighed ende med at blive din yndlings-style til denne vinter. Perfekt over en T-shirt eller skjorte til køligt vejr, til rolige øjeblikke, til yoga eller som lounge wear hele året rundt.

Freja findes i seks klassiske og fine farver.
Grey Melange, Dark Grey, Whisper Pink, Hazy Brown, Nougat Melange og Beige.

Elvira

Elvira er en let og blød cardigan i en eksklusiv alpakauldblanding fra Italien. Med sit fine og feminine mønster er Elvira perfekt udover en skjorte, kjole, bluse eller yogatop. En cardigan der vil holde dig varm på de kølige dage, og som vil tilføre blødhed og femininitet til dit look.

Elvira findes i fem klassiske farver
Nougat Melange, Whisper Pink, Hazy Brown, Dark Grey og Sort. 

 

Pernille

Pernille er en let og blød cardigan i en eksklusiv alpakauldblanding fra Italien. Strikcardiganen kan lukkes eller holdes åben og gør sig helt perfekt udover en skjorte, kjole, bluse eller yogatoppen. Ved Pernille får du uendelige styling-muligheder, som gør, at du kan bruge denne cardigan igen og igen. En sand garderobeklassiker, der vil sørge for, at du holder varmen på de køligere dage.

Pernille findes, lige som Elvira, i fem klassiske og smukke farver. 
Nougat Melange, Whisper Pink, Hazy Brown, Dark Grey og Sort. 

Columbine

Columbine er en let og blød cardigan i en eksklusiv alpakauldblanding fra Italien. Columbine har et bindebånd i taljen, der fremhæver enhver kropsfigur på smukkeste vis. En vidunderlig strik med feminine detaljer, og som er perfekt til at trække ud over en bluse eller top, når du lige mangler det sidste lag til at varme dig på. En sand garderobeklassiker med et tidsløst og elegant design.

Columbine findes i de tre fine farver:
Dark Grey, Nougat Melange & Hazy Brown. 

Edda

Let og blød mohairstrik med brede ¾-ærmer, rund hals og drop shoulder. Edda har et loose fit og er perfekt som det yderste lag over en t-shirt eller kjole.

Edda findes i Hazy Brown, Dark Grey, Nougat Melange og sort.