En skøn start på foråret

Vi har netop fået vores loungewear hjem. Af nyheder kan vi nævne vores nye Sanja Kåbe hjem og desuden en lækker mindre version af vores elskede Weekend Wash Bag. Det hele er kommet hjem i en ny smuk blød forårsfarve Brush samt i vores klassiske grå Silver Scone farve.  

Der ikke noget mere luksuriøst end at trække i skønne styles, der kan bruges både som nattøj og lounge wear på hjemmekontoret, eller når morgenmaden får lov at strække sig helt til frokost. 

En skjortekjole kan bruges både som natskjorte og kjole over leggings, ligesom shorts er dejlige i sengen, når forårets dyner kræver et ekstra lag tøj. Træk et par pyjamasbukser på, når du står op, eller brug dem hele dagen for en afslappet stil, der passer perfekt med en oversize striktrøje.

Kærlige hilsner

Bettina og Malene – Founders, GAI+LISVA  

 

Bløde styles, der holder hele dagen

Savita bukser 

Savita er et par bløde pyjamasbukser af 100 % økologisk bomuld, der er lavet på en miljøvenlig og socialt ansvarlig måde. Disse pyjamasbukser er med stiklommer, har en løs pasform, lige snit og bindebånd i taljen. De kan kombineres med en af vores bløde basisbluser som et fint natsæt, der er dejligt at sove i. 

Oline Skjortekjole

Oline er en uimodståelig skjorte i økologisk bomuld – et blidt materiale, der er blød mod din hud og giver dig komfort, når du har allermest brug for det. Oline er perfekt både som natskjorte, som loungewear eller med et par leggings til hverdag. 

Sanja

Vores Sanja Kåbe er en nyhed, men allerede en af vores favoritter denne vinter. Den skønne kåbe er lavet i bomuld, hvilket gør den perfekt, når du træder ud ad badet eller vil have et ekstra lag over nattøjet, mens du spiser morgenmad, eller om aftenen, når kulden kryber over dig. Den findes i to farver, og begge har elegante vævet mønster og lange ærmer. 

Sima Shorts

Sima er et par bløde pyjamasshorts af 100 % økologisk bomuld, der er lavet på en miljøvenlig og socialt ansvarlig måde. Disse pyjamasshorts er med stiklommer, har en løs pasform, lige snit og bindebånd i taljen. De kan kombineres med en af vores bløde basisbluser og vores uundværlige oversize Charlotte cardigan. 

Wash Bag

Vatteret toilettaske i 100 % økologisk bomuld med polyesterforing, som er ideelt til at holde toilettasken pæn. Den større weekendudgave har en perfekt størrelse til ferien eller weekendturen og er udstyret med en indvendig lomme og lynlås med kvast. Vi har desuden netop fået en ny mindre model hjem, som er perfekt til hverdagen, når du gerne vil holde styr på dine produkter i håndtasken, eller som kosmetikpung. 


Tænd smukke, hånddyppede lys og spred varme og hygge i de sidste vintermåneder.  Vores håndlavede dyppelys sælges sætvis pakket i håndlavede æsker. Æskerne er håndlavede og producerede på en af Danmarks eneste æskefabrikker og kan efterfølgende bruges til strikkepinde, spisepinde eller andre hemmeligheder. Lysene er 34 cm lange og sælges i tre forskellige farver: Mocca, Soil Brown og Grey. Lysene har en brændtid på 12 timer.
 
Se vores udvalg af håndlavede lys her