Vores håndstrikkede Irmelin er på lager igen

Irmelin er de populære og lækre håndleds- og ankelvarmere, der er håndstrikket i Bolivia. Det blødeste alpaca-strik i et super flot mønster, der er perfekt til kølige forårsmorgener. Hver strik er sirligt håndlavet af kvinder fra La Paz, der får mulighed for at forsørge deres familie ved at lave strik som denne style.
 
Stylen er en del af vores kollektion af håndlavet Fairtrade strik fra Bolivia, lavet af 100 % alpaca-uld. Disse smukke strikvarmere kan bruges som ankel- eller håndledsvarmere - perfekt til yoga, barretræning og meditation eller til at holde dine håndled og hænder varme på en gåtur eller når du cykler.

Vi arbejder sammen med de bolivianske kvinder om deres smukke håndværk, og ved at købe eller forudbestille en style kan du gøre en kæmpe forskel for kvinder, der hver dag kæmper for et bedre liv for dem selv og deres familier. På hver af de håndstrikkede skønheder hænger desuden et hang tag med strikkerens navn, så du kan se, hvem du har gjort en forskel for, mens du nyder varmen om dine håndled eller ankler.
 
Kærlige hilsner
Bettina & Malene – Founders, GAI+LISVA 

Irmelin fås nu i dark chocolate, dark grey, dark charcoal og rose nude


Håndledsvarmere er perfekte til morgenens cykeltur i det tidlige forår, og til gåturen, hvor kulden endnu kan krybe op under frakkeærmerne. Irmelin er desuden velegnet som ankelvarmer, hvilket gør den perfekt til yoga eller anden aktivitet, hvor du har brug for varme om foden, men samtidig gerne vil kunne stå fast. Nu kan Irmelin fås i fire forskellige lækre farver, så du altid kan finde én, der passer til dit outfit.
 
Husk at du desuden hjælper kvinder i Bolivia, der har håndstrikket stylen af det blødeste alpaca-uld, når du lægger Irmelin i kurven.