Vær med til at dyrke yoga sammen – hver for sig

I denne tid, hvor vi skal passe ekstra godt på hinanden, er det særlig vigtigt, at du husker også at tage dig af dig selv – og vi kender ikke nogen bedre måde end gennem blid yoga og det blødeste yogawear. Midt i al juletravlheden, bekymringer og restriktioner er det let at glemme sig selv, men giv dig selv lidt ekstra omsorg her i den mørke tid, for både din egen skyld og for dem, du omgiver dig med.
 
Vi elsker yoga! Vi elsker fællesskabet i yogastudiet, og vi elsker den rolige livsstil, der får vores skuldre til at sænke sig og bekymringerne til at forsvinde. Og så elsker vi yogawear, uanset om vi er på vej til en yogatime, arbejder hjemmefra eller slapper af om aftenen. 
 
Med de øgede restriktioner og nedlukninger har de små yogastudier det hårdt i øjeblikket. Vi vil derfor opfordre dig til at støtte dit lokale yogastudio. Book en virtuel time, og lad os lave yoga hjemmefra – sammen, men hver for sig! På den måde passer vi bedst på både hinanden og os selv.
 
Kærlige hilsner
Bettina og Malene – Founders, GAI+LISVA  

 

De blødeste styles til yoga og hygge – i nye farver 

Lena Leggings & Lifa Top

Lena Leggings

Lena Leggings er lavet i modal, der gør dem både bløde og elastiske, så de er lige skønne at bruge, når du dyrker yoga, som når du slapper af derhjemme. Du kan let holde varmen i dem, så Lena er lig med hygge og velbehag, og perfekte til både slowmoving yoga og lounging. 

Lifa Yoga Top

Vidunderlig sømløs yoga crop-top, der former og støtter dit bryst under enhver aktivitet. Lifa er syet i modal, du både kan ånde og bevæge dig i. Style den med vores Lena leggings for et komplet look, eller brug den under dit hverdagstøj, når du har brug for en blød og behagelig bh.
 

Shanti og Sukha

Shanti Leggings

Gør din yoga bæredygtig med et smukt par Shanti Leggings lavet af 100 % genanvendt polyamid. Det unikke sømløse design, den højtaljede pasform og ribdetaljerne giver dig mulighed for at strække dig længere end nogensinde før, mens Shanti Leggings følger og støtter dig ved hver eneste af dine bevægelser.

Sukha Top

Mangler du toppen med den perfekte støtte – til yoga og til hverdagens gøremål? Sukha Top er din mest komfortable bh på dage, hvor der ikke er plads til distraktioner. Sukha Top er fremstillet med 100 % genanvendt polyamid og er dit bæredygtige valg, når du handler efter en yogatop.

Anne, Amanda & Amalie

Anne

Anne er en smuk bluse med feminine detaljer i form af en flot V-udskæring samt bindebånd. Denne style er i uldblanding og strækbart materiale, som giver fri mulighed for bevægelse, og som samtidig vil holde dig varm. 

 

Amanda

Let som en fjer, rummelig nok til din gode energi og med den perfekte elasticitet, der lader dig bevæge dig frit med lige netop den bløde støtte, du har brug for. Den støvede blå Amanda Top er lavet med en florlet, fin uldblanding, der lader din krop ånde frit, mens den holder dig varm gennem rolige yogatimer. 

 

Amalie Top

Den feminine bådudskæring, det elegante kropsnære fit, de lange ærmer og den lette og bløde uld vil holde dig varm og fremhæve din figur, mens din krop får lov at bevæge sig og ånde frit.

 

 

Skab lys i dit eget hjem

Særligt i år, hvor vi ikke kan være så meget sammen, har vi brug for at hygge ekstra derhjemme. Nyd stemningen af den søde juletid med de skønneste håndlavede lys. 
 
Vi har skabt lys i samarbejde med et af Danmarks ældste lysstøberier, og de er 100 % danskproducerede. Lysene er håndlavede efter gamle håndværkstraditioner og er produceret af særligt udvalgte råvarer. 
 
Vores håndlavede dyppelys sælges sætvis pakket i håndlavede æsker. Æskerne er håndlavede og producerede på en af Danmarks eneste æskefabrikker og kan efterfølgende bruges til strikkepinde, spisepinde eller andre hemmeligheder. Lysene er 34 cm lange og har en brændtid på 12 timer.

Bloklysene kommer i højderne 10, 15 og 20 cm og leveres i små bomuldsposer. Lysene sælges enkeltvis, så det er muligt at skabe netop dit ønskede univers. 

Både dyppelys og bloklys kommer i tre smukke farver: Mocca, Soil Brown og Grey