Grundlæggernes egne favoritter! Tidsløse og uundværlige styles til alle lejligheder og alle tider. 

Det er ingen hemmelighed, at vi elsker hver og en af vores styles højt, fordi de er skabt med omhu, omtanke og ikke mindst passion og kærlighed. Men nogle styles betyder alligevel noget helt særligt for os. En af dem er vores helt fantastiske Lena Leggings, som vi begge bruger dag ud og dag ind: på kontoret med en oversize skjorte og rå støvletter, med store vandrestøvler og en chunky strik til havearbejdet og bare til hjemmehygge med en Amalie Top og en blød cardigan. Endelig giver Lena Leggings med den unikke viskoseblanding og det sømløse design den helt rigtige blide støtte til yoga og bevægelse. I modsætning til mange leggings er Lena Leggings varme og ultrabehagelige, samtidig med at de giver dine ben længde og sætter din vejrtræning fri. Vores favoritleggings fås både i støvet gråblå og med et supercool batikprint. 
 
Ud over Lena Leggings har vi også samlet lidt andre styles, som vi bogstaveligt talt er flyttet ind og aldrig bliver trætte af: vores sprøde Shanta Shirt, vores uendeligt bløde strik Martina til vores uundværlige bestsellertop Amalie. Alle styles, der kan sættes sammen på et hav af måder, og som på den måde giver nyt liv til alt andet i din garderobe mange år frem.
 
/Malene & Bettina

 

Lena 

Lena Leggings giver dine ben længde og vidunderlig komfort. Lena Leggings er lavet af en unik viskoseblanding, der lader din hud ånde, og et specialudviklet sømløst design, der giver dig lige den støtte, du har brug for til hver eneste bevægelse. 

 

Vælg mellem vores Lena leggings i den ensfarvede model eller tie dye modellen. 

 

 

Shanta 

 

 

 

Amalie

 

 

Vores basic Amalie Top lavet af holdbar kvalitetsuld er en favorit og en klassiker, og det er der en god grund til! Med sine lange ærmer og fine, lette, åndbare uld, svøber toppen dig i blød varme, mens det lette materiale giver dig uforglemmelig komfort. Amalie Top har en smuk bådudskæring med et elegant kig til din décolleté, hvilket giver dig et feminint, ubesværet look og indhyller dig i hverdagsluksus og kærlig selvomsorg.

 

Martina 

 

Martina Knit er den perfekte sweater til både jeans, leggings eller over sommerkjolen på en skyggefuld dag. Det eksklusive alpakauldmiks og den en smule forlængede ryg gør, at du holdes varm også på de koldeste vinterdage. Sideslidserne giver sweateren en smuk lethed trods det chunky oversizelook. Martina Knit fås i tre smukke naturfarver, der vil passe ind i enhver garderobe.