Minimér dit plastikforbrug, og køb GAI+LISVA styles i FSC-certificerede æsker 

 
Hos GAI+LISVA går vi særligt op i miljøet. Det er grunden til, at vi altid vælger bæredygtige og genanvendte materialer, og også grunden til, at vi foretrækker tidsløse designs til vores styles, så du kan nyde dem med god klimasamvittighed i mange år frem. Samtidig støtter vi kampen for at reducere forbruget af plastik. Derfor har vi også valgt at reducere vores forbrug af plastikposer, og vores mål er, at du i fremtiden vil kunne få alle vores basic styles i FSC-certificerede æsker i stedet for i plastikposer. For nu kan du bestille vores styles i hør, Liv, Sif og Chiara, og alle vores uld/viscose-styles fra Italien, Amalie, Agnete, Tano, Coco og Anna, og alt vores undertøj i GAI+LISVAs webshop og få dem tilsendt i FSC-certificerede æsker, der er produceret med omsorg for naturen, dyrene i den og de mennesker, der producerer emballagen

Psst … Fra d. 30 april 2020 til d. 7 maj 2020, kan du købe 2 styles fra vores undertøjskollektion, og få et par af vores fantastiske Gudrun trusser med gratis. Når du har valgt dine to styles, tilføjer du blot det par Gudrun trusser du ønsker, til kurven. 

 

Se undertøjskollektionen her. 

 

Amalie og Agnete

Coco top 

Den klassiske og tidløse Coco Top er perfekt til jeans eller en nederdel til den sommer, vi alle venter på. Det elastiske ribstof lavet af en helt særlig italiensk uldblanding omfavner blødt din krop, mens det stramme kropsnære fit giver dig et feminint, men alligevel afslappet og cool look.

Sif og Liv

Sif og Liv

Sif og Liv

Chiara 

GAI+LISVA undertøj 

 

 

 

 

FSC-certificeret æsker

 

Både vores papirposer- og æsker er produceret af FSC-certificeret papir, som er behandlet med omtanke og understøtter væksten i ansvarlig skovforvaltning. Vores brug af FSC-papirposer-og æsker minimerer brugen af polybags i indpakningen.