Lys rosa får den fineste glød frem hos dig. Klæd dig i den smukke farve Pale Rose

 

Der er bare noget betagende, blødt og ubeskriveligt attraktivt ved farven Pale Rose. En farve, der leder tankerne hen på lys nordisk hud med friske rødmende kinder, og som lader dine unikke træk træde frem og får dine øjne til at stråle bare lige lidt mere. For os er Pale Rose meget mere end en blanding af hvid og brun, der minder om den vesteuropæiske centralkaukasiske hudfarve. For os er farven nemlig en palette af brune, rosa og beige farver, der vidner om femininitet og mangfoldighed og bringer det bedste frem i enhver hudfarve. Pale Rose er også ideel at style med alle andre farver i verden og et godt valg til et lag på lag-look.

 

Vi har valgt nogle af vores smukkeste Pale Rose styles ud, som vil fylde din sommer med den farve, vi elsker højt.

 

 

Thora, Lykke & Birgit

 

Thora
Forelsk dig i den lyse rosa farve, når du hopper i vores smukke, lette sommerkjole Thora Dress. Den luftige, lette økologiske bomuld er ideel til de varme og fugtige sommerdage. Den smukke V-hals med det fine bånd fremhæver diskret dine feminine kraveben, mens din talje elegant fremhæves af det lille justerbare bindebånd i livet. Bær den bløde og behagelige kjole med bare ben og sandaler til en dag på stranden eller med lyse jeans til dage på kontoret, og lad de unikke små detaljer og broderier give dig lige det ekstra, der gør dig helt unik.

 

Lykke & Birgit

Har du brug for den ideelle timeglaskjole, der fremhæver dine feminine kurver uden at give afkald på din komfort. Så er Lykke Dress svaret på dine bønner. Det elastiske, men bløde stof får den stramme pasform til at føles som et blidt kram, så du kan bevæge dig og ånde frit. Den fine-farve vil være perfekt, når du bærer Lykke som en sommerkjole, eller hvis du bruger den som en diskret kjole under en strik eller en let kjole eller kimono.

Det elastiske, bløde ribmateriale af 100 % viskose, som vores Birgit Top er lavet i, vil forme sig efter dig og lade dig være lige den, du er. Den stramme pasform fremhæver smukt din figur, mens den dybe udskæring lader din overkrops femininitet komme til syne. Perfekt til en nude nederdel, der fremhæver din sommerglød og får dig til at minde om en sød fersken klar til stranden.

 

 

Ellen

Vi har kaldt denne fortryllende kjole Ellen. Den smukke slåomkjole med korte ærmer giver dig endeløs komfort, mens du ligner en bohéme-dronning i et nude og magisk eventyr. Uanset om du styler den med høje hæle og bare ben eller med jeans og flade sandaler, vil det smukke mønster og det blanke stof i 100 % modal give dig et eksklusivt look, mens du med de dybe lommer får en følelse af afslappet luksus.

 

 

 

Oda

Let, varm og feminin. Oda er en af vores yndlingsstrik, da ¾-ærmerne og de enkle ribstrikkede detaljer gør pasformen og følelsen af denne strik særligt blød og elegant. De halvlange ærmer fremhæver dine feminine og slanke underarme og håndled, og den løse pasform af den unikke alpakablanding er både åndbar og behagelig. En smuk, klassisk strik, der vil holde sæson efter sæson. Fås også i støvet hvid, blå og grøn.