Strik dig til en rolig stund – og en hue

Vores strikdesigner har i samarbejde med Chola skabt den skønneste hue. Opskriften tilbydes som en del af et knit kit bestående af alpaca garn, maskemarkører og strikkeopskrift til denne skønne og helt særlige hue, som er perfekt til efteråret. Hele herligheden kommer i en skøn stofpose i økologisk bomuld.
 
At strikke er noget af det mest afslappende, vi kender til. En dejlig aktivitet når du ser fjernsyn eller har et øjeblik for dig selv i løbet af dagen. Det er ren meditation at lade tankerne flyde, mens garnet langsomt knyttes til lækker strik, som du bliver ekstra glad for at bruge eller har lyst til at give til én, du holder af. 
 
Vores knit kit er blevet til i samarbejde med Chola, der importerer alverdens lækre tekstiler, men som også har deres egen produktion af bæredygtig alpaca i Bolivia. Alpacauld kommer fra lamaer og de bønder, der leverer til andelsspinderiet Coproca i det bolivianske højland udenfor La Paz, kender ikke til stordrift, men passer deres små dyrehold med stor omsorg og på absolut bæredygtig vis.
 
Hvis du trænger til en posefuld fordybelse og slow living eller kender én der gør, så er vores knit kit lige noget for dig.
 
Vælg selv imellem 3 forskellige farvevarianter – alle særlige og smukke.
 
Kærlig hilsen
Bettina og Malene – Founders

 

Del dine hyggelige strikkestunder og din færdige GAI+LISVA hue på Instagram. Hashtag #andabagofyarn og vær med i konkurrencen om en af vores smukke Fermi bluser.
Vinderen findes mandag d. 4 januar 2021. 

Vi glæder os til at følge med - god fornøjelse.