Gå foråret i møde med lag på lag

Klæd dig i lag på lune dage. Solen har fået mere magt, erantis og vintergækker titter frem, og fuglene er begyndt at synge. Foråret er på vej! Det betyder også, at vintergarderoben så småt skal introduceres for forårets styles. Når du klæder dig i lag på lag, er det lettere at holde sig varm og samtidig kunne justere påklædningen i løbet af dagen, som temperaturen stiger. 
 
Start med et tyndt uldent lag inderst inde. På den måde kan du holde dig lun, og samtidig er uld et fantastisk materiale, der er både blødt og elastisk og desuden fører overskydende varme væk fra kroppen. Vælg så en striktrøje, der både isolerer og giver dig det helt rigtige look. Yderst kan du tilføje en jakke. Om morgenen er det endnu koldt, men der er ikke længe til, at vi kan tage jakken af om eftermiddagen, og så er det rart at være velklædt både yderst og inderst. 
 
Kærlige forårshilsner
Bettina og Malene – Founders, GAI+LISVA  

 

Uldne looks, der er helt rigtige til foråret

Amalie

Amalie toppen er en basic style, der altid ender med at blive en favorit. Med sin feminine bådudskæring, det elegante kropsnære fit, de lange ærmer og den lette og bløde uld vil Amalie holde dig varm og fremhæve din figur, mens din krop får lov at bevæge sig og ånde frit.

Coco Top

Den klassiske og tidløse Coco Top er perfekt til jeans eller en nederdel med en cardigan eller åbentstående skjorte over. Det elastiske ribstof lavet af en helt særlig italiensk uldblanding, der blødt omfavner din krop, giver dig varme og samtidig et afslappet og cool look.

Tano Leggings

Tano er højtaljede leggings i blødt, italiensk uldmix, der former sig efter kroppen på en yderst behagelig måde. Denne style er med ribdetaljer, tætsiddende og er perfekt til hverdagens rolige øjeblikke. Tano leggings kan styles med vores basic-bluser og oversized strik.

 

Agnete Top

En unik blanding af uld, viskose og elastan giver dig den ultratynde, fleksible og bløde fornemmelse i vores smukke Agnete Top. Med lange ærmer og en behagelig pasform bliver din figur elegant fremhævet, uden at det strammer, mens din krop omsluttes af mild varme og støtte.

 

Charlotte Cardigan

Charlotte er en elegant oversize perlestrikcardigan, der er lavet af en eksklusiv blanding af uld, og den fås nu i to nye, fine og feminine farver, der er perfekt til foråret: marron og nougat melange. Den fine strik er perfekt til køligere vejr eller svale sommeraftener.

Martina Strik Trøje

Martina Knit er den perfekte sweater til både jeans, leggings eller over en kjole. Den eksklusive uldmiks og den forlængede ryg gør, at du holdes varm også på de koldeste vinterdage. Sideslidserne giver sweateren en smuk lethed trods oversizelooket.