Skab lys i dit eget hjem

Julen er ikke kun hjerternes fest, men også lysenes. Særligt i år, hvor vi ikke kan være så meget sammen, har vi brug for at hygge ekstra derhjemme. Svøb dig i vores nye, feminine Elvira-strik, og nyd stemningen af den søde juletid med de skønneste håndlavede lys. 
 
Vi har skabt lysene i samarbejde med et af Danmarks ældste lysstøberier, og de er 100 % danskproducerede. Lysene er håndlavede efter gamle håndværkstraditioner og er produceret af særligt udvalgte råvarer. 
 
Skab dine egne varme juletraditioner med lækker strik og lys. 
 
Kærlige hilsner
Bettina og Malene – Founders, GAI+LISVA

 

Varme juletraditioner

 

Håndlavede dyppelys

Vores håndlavede dyppelys sælges sætvis pakket i håndlavede æsker, der er produceret på en af Danmarks eneste æskefabrikker. Æskerne kan efterfølgende bruges til strikkepinde, julepynt eller andre hemmeligheder. Lysene er 34 cm lange og sælges i tre forskellige farver: Mocca, Soil Brown og Grey. 

Alle lysene er:

Produceret af fuldraffineret, fødevareforberedt paraffin
Øko-tex100-certificerde bomuldsvæger
Testet af Teknologisk institut 
Markedets længste brændetid

Bloklys

Bloklysene kommer i højderne 10, 15 og 20 cm i samme tre farver som dyppelysene: Mocca, Soil Brown og Grey. De leveres i små bomuldsposer og sælges enkeltvis, så det er muligt at skabe netop dit ønskede univers. 

 

Elvira strik

Elvira er en let og blød cardigan i en eksklusiv alpakauldblanding fra Italien. Med sit fine og feminine mønster er Elvira perfekt udover en skjorte, kjole, bluse eller yogatop. En cardigan, der holder dig varm på de kølige dage, og som tilfører blødhed og femininitet til dit look.