"DEN BÆREDYGTIGE VEJ, ER DEN RIGTIGE VEJ"

LINE OLESEN

Line Olesen

Line Olesen er grundlægger af MAKE nordic, som blev grundlagt i 2017, og som altid har været Lines drømmeprojekt: 

”MAKE nordic er helt klart mit drømmeprojekt. Jeg er vild med indretning og smukke møbler. Så kombinationen af at arbejde for mig selv med noget af det, jeg brænder mest for, er den ultimative udlevelse af drømmen.”

”FOR MIG ER LIVET SOM SELVSTÆNDIG HELT RIGTIGT.”

Kvindelig iværksætter

Som kvindelig iværksætter tror Line, at mange kvinder ofte nedprioriterer deres drømme om at blive iværksættere og virksomhedsledere til fordel for familielivet. Hvordan kombinerer man familielivet med livet som iværksætter? 

Line fandt vejen og har formået at kombinere drømmen om egen virksomhed med familielivet. 

”I mit tilfælde var det perfekt at starte virksomhed, da mine piger var henholdsvis 12 og 15 år. De er ret selvkørende. Derfor har det været okay at arbejde mere end de fleste mødre, og noget af jobbet kan jo også klares på computeren om aftenen.”

Line og hendes mand har tilsammen fire børn og arbejder sammen i MAKE nordic. Arbejde og fritid går ud på ét, men Line ser det som en fordel, da arbejdsrejser kombineres med ferier.  

”Næsten 5 år efter opstarten af MAKE nordic, kører vi parløb i virksomheden, og det er en kæmpe gave, at vi har muligheden for at gøre det sammen.”

”Det er vigtigt for mig, at vi producerer arkitekttegnede møbler i en høj kvalitet og af materialer, der er certificeret, så de sætter mindst muligt aftryk og ikke indeholder unødvendige giftstoffer. Og så er en stor del af bæredygtighed jo også, at møblerne er smukt designet, så de kan holde i mange år.”

Den naturlige vej

Ideen om at skabe en online og bæredygtig forretning opstod naturligt for Line. Hun har altid arbejdet med digitale platforme og projekter, så det var et oplagt skridt at udvikle dette til MAKE nordic. 

Og for Line var den bæredygtige vej, den rigtige vej at gå. 

”Da min kærlighed faldt på møbler, skulle de naturligvis være bæredygtige.”

Line er meget optaget af bæredygtigt og ansvarligt design. Økologi, sundhed, miljø og bæredygtighed er en stor del af Lines grundlæggende værdier, der er naturlige at overføre til MAKE nordic. De rette, certificerede materialer og smukt, tidløst design er helt essentielle for skabelsen af et møbel fra MAKE nordic. 

MAKE NORDIC

Lines kærlighed til arkitekttegnede møbler og godt, bæredygtigt design har fulgt hende hele livet, og hun har altid været vild med indretning og design. Hun er vokset op i et kreativt og skabende miljø.

Line fortæller os om et helt særligt møbel: 

”Et eksempel er vores eget bord derhjemme. Det blev købt af mine forældre, da jeg blev født, og det står stadig i vores hjem, og rummer historier fra min egen opvækst, mine børns første måltid og mange gode oplevelser. Det er sådan nogle møbler, jeg stræber efter at lave i MAKE nordic og give videre til mine kunder, så deres indretningsdrømme kan gå i opfyldelse.”

DRIVKRAFT & INSPIRATION

Det, som driver Line i hverdagen er at se ting gro, at udvikle og at skabe resultater. Hun elsker udfordringer, fremdrift samt at hjælpe andre med at opfylde deres drømme. 

”I haven har vi bygget et orangeri. Det er blevet mit fristed, hvor jeg kan spire og gro grøntsager og smukke blomster. Et skønt helle i en travl hverdag, hvor jeg nyder roen og det spirende liv." 

Line finder inspiration overalt, det handler om at være åben, tænke kreativt og omsætte input der, hvor det giver mening. Hun inspireres af mennesker og brands, som tænker anderledes, skævt, nyt og digitalt. 

”Inspirationen kan komme fra små iværksættere, kæmpe brands, venner, sjove events, sociale medier eller nyheder og posts, som jeg læser eller falder over ved et tilfælde.”

”I haven har vi bygget et orangeri. Det er blevet mit fristed, hvor jeg kan spire og gro grøntsager og smukke blomster. Et skønt helle i en travl hverdag, hvor jeg nyder roen og det spirende liv."