Gratis fragt over 500 DKK │ Gratis retur │ Levering 1-3 dage

Rigmor strik

Jeg elsker alt ved denne strik. Mønsteret og kvaliteten af garnet, og dét at den er fairtrade og håndstrikket. Jeg vil komme til at bo i den i hele vinterhalvåret, og om sommeren vil jeg bruge den i stedet for en jakke til de kølige sommeraftener.

Amalie top

Amalie er én af mine absolut ynglings og jeg har den i forvejen i andre farver, men mangler en lysegrå melange. Jeg bruger den både som hygge-bluse hjemme, til rolig yoga, men mest af alt i hverdagen. Jeg føler mig meget feminin i den, og den er så blød og behagelig at have på dagen lang.

Charlotte cardigan

Jeg vil også komme til at bruge Charlotte hele året rundt, er jeg sikker på. Især i hverdagen over en fin bluse eller skjorte, men den vil også fungere som det varme omslag under rolige yogaklasser og selvfølgelig til det afslappede look i fritiden. 

Bjørg top

Den er så elegant i al dens enkelthed. Især kvaliteten, som er en meget blød, let bomuldstwill, synes jeg er meget feminin og delikat, men alligevel meget anvendelig og ikke for “fin”. På den måde vil den blive både den fine top til festlige lejligheder for mig, men også bare en dejlig top der er god med en cardigan over hele året rundt. 

Celia top

Celia står også højt på min ønskeliste i både hvid og sort, da den bare er så anvendelig til mange formål. Dén bomuldsbluse jeg vil bruge til nærmest alt, og som kan vaskes igen og igen, hvilket jo er nødvendigt, når man bruger den så meget. 

Laura top

Jeg bruger undertrøjer rigtigt meget, hele året rundt. Laura har et fint, enkelt hulmønster, som jeg elsker, så den kan sagtens bæres alene uden noget over. Men den vil også bare være virkelig dejlig at sove og slappe i derhjemme. 

Savita bukser

Jeg kunne godt bruge en ny natbuks, som jeg også kan anvende som en afslappet buks om sommeren med et lille opsmøg. Her om vinteren ville jeg gå rundt i den derhjemme dagen lang sammen med både Celia, Laura og Charlotte cardigan udover. 

Freyja cardigan

Freyja er så blød og dejlig med det fineste, enkle hulmønster og fine metalknapper. Jeg elsker at den både kan være elegant og casual på samme tid. 

Powered by AZEXO