Loungewear til sommerens lyse nætter 

Få det meste ud af sommeren, mens de lyse nætter endnu er over os. Det gør du lettest stilfuldt og behageligt, i lounge wear fra GAI+LISVA, mens du samtidig passer på både dig selv og miljøet. Vores lounge wear er nemlig lavet i det lækreste økologiske bomuld, der smyger sig let om kroppen og tillader huden at ånde på sommerens varme dage.  
 
I denne uge byder vi på nyheder fra Portugal, hvor hver style bliver omhyggeligt syet med stor håndværksmæssig stolthed. Vores to nye styles Leonora og Dagmar er lige så anvendelige, som de er smukke. Leonora er et par vide bukser i mørk frotté, der falder smukt om benene i et løst snit, som egner sig særligt godt til sommerens lune dage. Og Dagmar er en flot kjole med lange ærmer og GAI+LISVA’s stilrene logo, der kan bruges over leggings eller med bare ben på de varmeste dage. 
 
Brug dem sammen med klassiske styles som vores Shanta Shirt, der aldrig går af mode og fuldender dagen lige fra mødet på kontoret, over et besøg i yoga studiet, til middag i haven. Eller vores Birgit Top, en sød sommertop på lune dage, som gør sig ligeså godt under en trøje, når duggen falder. Og uanset om du bruger vores Lena Leggings til en skovtur med vennerne eller en bytur, vil dine ben syne endeløse. Lounge wear fra GAI+LISVA er lig med nordisk elegance og komfort, hvad end du bruger det på arbejdet, i byen eller derhjemme. 

 

 

 Dicte

 


Dicte er en blød bluse i frotté af 100% økologisk bomuld, der er produceret på en miljøvenlig og socialt ansvarlig måde. Blusen giver med sine raglanærmer et feminint udtryk over skulderne, er en smule løstsiddende og falder derfor flot til enhver figur. En klassisk style, der med sine enkle detaljer kan anvendes til mange forskellige anledninger, igen og igen. Kan styles som et sæt med vores Selma shorts, til et par jeans for et mere casual look, eller over en kjole eller nederdel for et mere feminint udtryk.

 

Leonora

 


Leonora er et par vide bukser i mørk frotté, der falder smukt om benene i et løst snit, som egner sig særligt godt til sommerens lune dage. Brug dem med en flatterende top, der fremhæver taljen, eller en løs skjorte for et elegant og afslappet look. Bukserne er lavet af økologisk bomuld, der er produceret på en miljøvenlig og socialt ansvarlig måde.

 

Dagmar


Dagmar er en flot kjole med lange ærmer og GAI+LISVA’s stilrene logo, der kan bruges over leggings eller med bare ben på de varmeste dage. Kjolen har en smuk udskæring og er en pragtfuld tilføjelse til enhver sommergarderobe. Den gør sig godt i sommerhuset eller på stranden, hvor den er let at trække over badetøjet. Eller tag en skjorte over kjolen for et mere dressed-up look eller en skøn striktrøje, hvis du vil tilføre looket et feminint strejf. 

 

 

 

Shanta & Birgit

 

 

Shanta

Shanta Shirt – din medsammensvorne gennem arbejdsdagen, til receptionen, weekendens afslapning og vinbaren om aftenen. Skjorten er med sine uendelige styling-muligheder din redning på de dage, hvor du ikke ved, hvad du skal have på. Shanta er med sit klassiske look, løse fit og åndbare økologiske bomuld ikke en undtagelse.

Birgit

Birgit er en blød, strækbar top med små, fine rib-detaljer og af 60% recycled tencel og 40% polyamid. Toppen er kropsnær, fremhæver taljen, og har en rund halsudskæring. Birgit kan både bruges under en bluse eller strik til de friske forårsdage eller som en sød sommertop til de varmere dage. En style der kan bruges til mange anledninger og som holder sæson efter sæson.

 

Lena leggings

Lena

Lena Leggings giver dine ben længde og vidunderlig komfort. Lena Leggings er lavet af en unik viskoseblanding, der lader din hud ånde, og et specialudviklet sømløst design, der giver dig lige den støtte, du har brug for til hver eneste bevægelse. Brug dem til arbejde, derhjemme eller til yoga. Uanset hvad, kommer du til at se fantastisk ud!