Gør vinteren hvid 

Kombiner dit loungewear med en casual stil for at opnå den helt perfekte vintergarderobe, der er ideel på både hjemmekontoret, og når du skal ud af huset. Vinterens farver er nougat og grey melange, lyse toner der får den skønneste winter white-stemning frem i din garderobe, uanset om vinteren bliver hvid eller ej.
 
Med vores nye merino-styles er du sikret en både varm og smuk vinter med casual styles, der går godt i spænd med både yoga wear og styles fra din øvrige garderobe. Perfekt, når du har brug for masser af varme og omsorgsfuld næring til sanserne i den kolde og mørke vintertid.
 
Vores nye merino-styles er alle RWS-certificerede og opfylder ligeledes kravene for både Wool Mark- og Oeko-Tex-certificering. RWS står for Responsible Wool Standard (CU 853472), der er en uafhængig, frivillig standard, som sikrer, at ulden kommer fra certificerede bedrifter, så ulden kan identificeres korrekt og spores gennem alle forarbejdningstrin. Målet med RWS er at beskytte fårene, der leverer uld, og det land, de græsser på.


Kærlige hilsner
Bettina og Malene – Founders, GAI+LISVA

Thilde

Tilde er vores smukke bluse i 100 % merinould og er RWS-certificeret. En løstsiddende, tynd strikbluse med et feminint hulmønster foran og ved skuldrene. Et simpelt, rent og mildt udtryk, der vil føles som en kærlig omfavnelse. Tilde er strikket i merinould, der opfylder kravene for RWS.

Petra Bukser

Petra bukser, er som Tilde, af 100 % merinould og er RWS-certificeret. En luksuriøs og tidløs style, hvis bæredygtige produktion har et minimalt forbrug af CO2. Løstsiddende, bløde bukser, der med sit enkle udtryk kan anvendes til mange forskellige anledninger – igen og igen

Zenia

Zenia er en strikkjole, der er vidunderlig at have på og giver dig det perfekte look til både arbejde og middag med vennerne. Den er lavet i den lækreste bløde merinould, som er florlet og varmende. Kjolen falder smukt om kroppen og er nem at bevæge sig i. Den ideelle vinterkjole!

 

 

Stine

Stine er en elegant, åben cardigan, som du kan bære over alle dine yndlings-styles – perfekt til kølige dage, hvor du har brug for lidt ekstra at varme dig på. Denne smukke strikcardigan er lang, lavet af 100 % merinould og har med et feminint bindebånd om livet, der fremhæver enhver figur på smukkeste vis. En tidsløs klassiker, der med garanti vil tilføje elegance til dit look.

GAI+LISVA LYS

Særligt i år, hvor vi ikke kan være så meget sammen, har vi brug for at hygge ekstra derhjemme. Nyd stemningen af den søde juletid med de skønneste håndlavede lys. 
 
Vi har skabt lysene i samarbejde med et af Danmarks ældste lysstøberier, og de er 100 % danskproducerede. Lysene er håndlavede efter gamle håndværkstraditioner og er produceret af særligt udvalgte råvarer. 

Vores håndlavede dyppelys sælges sætvis pakket i håndlavede æsker. Æskerne er håndlavede og producerede på en af Danmarks eneste æskefabrikker og kan efterfølgende bruges til strikkepinde, spisepinde eller andre hemmeligheder. Lysene er 34 cm lange og har en brændtid på 12 timer.

Bloklysene kommer i højderne 10, 15 og 20 cm i samme tre farver som dyppelysene: Mocca, Soil Brown og Grey. De leveres i små bomuldsposer og sælges enkeltvis, så det er muligt at skabe netop dit ønskede univers.