Miriam Swartz

Om Miriam

Miriam vil beskrive sig selv som en energisk, sund og stærk pige, der med sin kontakt til naturen holder begge ben plantet på jorden. Som yogainstruktør er hendes undervisningsstil uhøjtidelig, legende og åbensindet, hvor de mange forskellige yoga-traditioner anerkendes. På trods af sin fysiske tilgang, er Miriam meget inspireret af yogaens mytologier og filosofier, der inspirerer til at udforske forholdet mellem krop og sind.

 

“Sundhed for mig er ikke kun hvad jeg spiser eller hvordan jeg motionerer. Det er i høj grad en holistisk tilgang til livet hvor alt fra relationer til kost og vejrtrækning indgår.”
Miriams drøm er, at kunne leve et liv hvor hun er og forbliver passioneret omkring alt det hvad hun laver, hvad end det er. Når jeg undervisere, er min målsætning altid at hver enkelt deltager finder sin egen personlige måde at praktisere og opleve yoga på. Individuelle præferencer og behov går derfor forud for dogmatik og tradition i min undervisning. 
Hendes bedste råd indenfor mode er at lytte til sig selv, når man skal finde tøj. At vælge noget der er langvarigt - både materiale og stilmæssigt. 
“Jeg har valgt at være ambassadør for GAI+LISVA, da tøjet er tidsløst - både i udtryk og kvalitet.”  

 

Find Miriam on Instagram

@miriamswartz