Vi skaber tøj til dig - tøj der bærer dig gennem hele dagen til alle tænkelige begivenheder

 

Vi ved, at din hverdag er udfordrende og fuld af dage med arbejde, ærinder, madlavning, afhentning af børn, sociale arrangementer – og, hvis du er heldig, lidt yoga eller mig-tid. Lige præcis det er grunden til, at vi skaber styles, der på et sekund kan forvandles fra formelle til afslappede, fra hårde til bløde og være med dig igennem alle døgnets timer, uden at du behøver at skifte tøj adskillige gange.


En af vores favoritter, som redder os fra dage med mange sceneskift, er vores Serena Pants. Bukserne er fremstillet i 100 % bomuld med en crepe struktur, hvilket gør dem superbløde og komfortable, men samtidig chikke og elegante. De vil få dig til at ligne en million, uanset om du vælger flade eller høje sko til, eller om du hopper i et par feminine sommersandaler. 

 

 

Som du ved, elsker vi alle vores styles – især på grund af deres alsidighed og stylingmuligheder. Så til dig har vi fundet nogle af vores mest multifunktionelle styles til alle de behov, du måtte have.

 

 

Woodie

 

Detaljer er essensen af vores skønne Woodie Shirt i økologisk bomuld. Det klassiske snit kombineret med mandarinkraven og den fine brystlomme får denne skjorte til at skille sig ud, samtidig med at den er holdt helt enkel og tidsløs. De skinnende knapper tilfører dit look en anelse ekstra luksus. 

 

 

Runja

 


Elegant, blødere, end du nogensinde vil kunne forestille dig, og tilmed bæredygtig! Med de fine detaljer og den lette og løse pasform får du med Runja Top både komfort og elegance. Toppen er lavet af genanvendt italiensk cashmere, der kærtegner din hud, når du har den på. Vores leverandører indsamler brugt cashmere tøj lavet af absolutte kvalitetsmaterialer og giver dem nyt liv med kyndige eksperthænder. Det endelige resultat er en genskabt style – så god som ny og produceret med en markant reduceret miljøpåvirkning. 

 

 

Shanta

 

Shanta Shirt – din medsammensvorne gennem arbejdsdagen, til receptionen, weekendens afslapning og vinbaren om aftenen. Skjorten er med sine uendelige stylingmuligheder din redning på de dage, hvor du ikke ved, hvad du skal have på. Shanta Shirt er med sit klassiske look, løse fit og åndbare økologiske bomuld ikke en undtagelse. 

 

Astrid


Sommeren er snart over os. Og når sommeren kommer, får du brug får en let og luftig, elegant og feminin top, der lader dig ånde, bevæge dig frit og får dig til at føle dig hjemme i din egen krop. Astrid Top har med den smukke blondedetalje, materialet af 100 % økologisk bomuld og de justerbare stropper det hele og lidt til. Det økologiske stof er en anelse gennemsigtigt, så din sommerglød får lov at skinne igennem. 

 

 

Charlotte

 


Mangler du en elegant cardigan, som du kan bære over alle dine yndlings-styles, så er Charlotte Knit Cardigan lige noget for dig. Den fine strik er perfekt til køligere vejr eller svale sommeraftener. Den smukke oversize perlestrikcardigan er lavet af en eksklusiv blanding af uld. Charlotte Knit fås i off white, grå og en varm, rødlig jordfarve, så du med garanti kan vælge den variant, der vil matche lige netop din garderobe. 

Dagny